1. Home
  2. Events

Events

Microsoft Customer Immersion Experience
Uw bedrijf laten groeien, continuïteit bieden, winst consolideren of verhogen; het zijn uitdagingen waar iedere organisatie mee te maken heeft. ICT-middelen die leiden tot betere samenwerkingen en die productiviteit verhogen zijn daarbij niet meer weg te denken. Maar hoe bepaalt u welke technologische oplossingen het beste bij uw organisatie passen? De Customer Immersion Experience (CIE) workshop biedt uitkomst.
Event 1 februari 2017 t/m 30 juni 2017
Datacenter migratie naar Microsoft Azure

Consult van een dag voor onderwijsinstellingen. Datum en locatie in overleg. 

IT is onderhevig aan veranderingen. IT-teams liggen voortdurend in een spagaat om te voldoen aan moderne beheereisen: enerzijds het managen van een traditioneel datacenter, anderzijds het benutten van de groeiende functionaliteit van cloudoplossingen. Beiden werelden zijn uniek, met eigen voor- en nadelen. Maar ligt daar niet juist de uitdaging?

Event 15 februari 2017 t/m 31 mei 2017
Rondetafel Batenmanagement

Wie zijn de varkentjes en kippetjes in uw organisatie?

Wanneer is een ict-project een succes? Is dat als een nieuw systeem volgens plan is geïmplementeerd? Of pas als (business)doelstellingen bereikt en overtroffen worden dankzij het systeem? Hoe meet u de daadwerkelijke baten en effecten? Tijdens een interactieve rondetafelbijeenkomst vertellen we u graag meer over de voordelen en inzichten die batenmanagement en effectsturing opleveren. U bent van harte uitgenodigd op dinsdagmiddag 6 juni bij Winvision in Nieuwegein.

Event 6 juni 2017
SharePoint Saturday

Op zaterdag 10 juni vindt de 7e editie van SharePoint Saturday Netherlands plaats. Een gratis conferentie met sessies van toonaangevende nationale en internationale sprekers, voor Office 365 en SharePoint gebruikers, beheerders, ontwikkelaars, architecten en andere professionals.

Event 10 juni 2017