1. Home
  2. Events

Events

Microsoft Customer Immersion Experience
Uw bedrijf laten groeien, continuïteit bieden, winst consolideren of verhogen; het zijn uitdagingen waar iedere organisatie mee te maken heeft. ICT-middelen die leiden tot betere samenwerkingen en die productiviteit verhogen zijn daarbij niet meer weg te denken. Maar hoe bepaalt u welke technologische oplossingen het beste bij uw organisatie passen? De Customer Immersion Experience (CIE) workshop biedt uitkomst.
Event 1 februari 2017 t/m 30 juni 2017
Datacenter migratie naar Microsoft Azure

Consult van een dag voor onderwijsinstellingen. Datum en locatie in overleg. 

IT is onderhevig aan veranderingen. IT-teams liggen voortdurend in een spagaat om te voldoen aan moderne beheereisen: enerzijds het managen van een traditioneel datacenter, anderzijds het benutten van de groeiende functionaliteit van cloudoplossingen. Beiden werelden zijn uniek, met eigen voor- en nadelen. Maar ligt daar niet juist de uitdaging?

Event 15 februari 2017 t/m 31 mei 2017
Rondetafel Batenmanagement

Wie zijn de varkentjes en kippetjes in uw organisatie?

Wanneer is een ict-project een succes? Is dat als een nieuw systeem volgens plan is geïmplementeerd? Of pas als (business)doelstellingen bereikt en overtroffen worden dankzij het systeem? Hoe meet u de daadwerkelijke baten en effecten? Tijdens een interactieve rondetafelbijeenkomst vertellen we u graag meer over de voordelen en inzichten die batenmanagement en effectsturing opleveren. U bent van harte uitgenodigd op dinsdagmiddag 6 juni bij Winvision in Nieuwegein.

Event 6 juni 2017