1. Home
  2. Events

Events

Microsoft Customer Immersion Experience
Uw bedrijf laten groeien, continuïteit bieden, winst consolideren of verhogen; het zijn uitdagingen waar iedere organisatie mee te maken heeft. ICT-middelen die leiden tot betere samenwerkingen en die productiviteit verhogen zijn daarbij niet meer weg te denken. Maar hoe bepaalt u welke technologische oplossingen het beste bij uw organisatie passen? De Customer Immersion Experience (CIE) workshop biedt uitkomst.
Event 1 februari 2017 t/m 30 juni 2019
Datacenter migratie naar Microsoft Azure voor onderwijs

Consult van een dag voor onderwijsinstellingen. Datum en locatie in overleg. 

IT is onderhevig aan veranderingen. IT-teams liggen voortdurend in een spagaat om te voldoen aan moderne beheereisen: enerzijds het managen van een traditioneel datacenter, anderzijds het benutten van de groeiende functionaliteit van cloudoplossingen. Beiden werelden zijn uniek, met eigen voor- en nadelen. Maar ligt daar niet juist de uitdaging?

Event 19 december 2017 t/m 29 maart 2019
Datacenter migratie naar Microsoft Azure
Consult van een dag. Datum en locatie in overleg.

IT is onderhevig aan veranderingen. IT-teams liggen voortdurend in een spagaat om te voldoen aan moderne beheereisen: enerzijds het managen van een traditioneel datacenter, anderzijds het benutten van de groeiende functionaliteit van cloudoplossingen. Beide werelden zijn uniek, met eigen voor- en nadelen. Maar ligt daar niet juist de uitdaging?
Event 26 februari 2018 t/m 29 maart 2019
Meet your digital Twin
Azure Digital Twins is het eerste IoT-platform dat een volledige digitale representatie maakt van een fysieke omgeving. Dat betekent dat elk gebouw of object – van kantoor, campus of ziekenhuis tot winkelcentrum, parkeergarage, fabriekscomplex, straat en zelfs stad – in context slim beheerd en aangestuurd kan worden. Er is in de digitale omgeving een volledig overzicht van de gemeten beweging, omstandigheid, bezetting en het gebruik en het is mogelijk om in te zoomen tot op het niveau van ruimte, bureau en afzonderlijk apparaat als pomp, afzuiger en sensor. Daarmee geeft Azure Digital Twins een volledig nieuwe dimensie aan concepten als smart buildings en smart cities.
Event
Identity en Access management
Winvision en Tools4ever nodigen u uit voor een inspirerende sessie 

Identity en Access Management (IAM of IdM) is een veelgehoorde term in relatie tot de GDPR richtlijnen die sinds begin dit jaar ook voor uw organisatie van toepassing zijn. Daarnaast biedt het gebruik van een Identity en Access Management oplossing ook uitgebreide mogelijkheden om uw in-, door- en uitstroomprocessen op HR gebied optimaal te ondersteunen. Maar wat houdt IAM of IdM nu precies in en waarom is dit ook voor uw organisatie een onmisbaar onderdeel van uw ICT strategie?
Event 30 oktober 2018 (13:30 - 17:30 uur)
Microsoft Azure als platform binnen het onderwijs
Microsoft, Wortell, Winvision en COMPAREX slaan de handen ineen voor het onderwijs en nodigen u uit voor een inspirerende middag. Deze staat in het teken van de voordelen van het Microsoft Azure platform voor educatieve instellingen.
Event 1 november 2018
Klankbordgroep Informatisering & Automatisering in de zorg
Op donderdag 1 november vindt de klankbordgroep Informatisering & Automatisering in de zorg plaats. Het overkoepelende thema van deze bijeenkomst is ‘Innovatie in de zorg’.
Event 1 november 2018 (12:00 uur - 15:00 uur)
Mobile Healthcare

Mobile Healthcare is het grootste BeNeLux congres over mHealth en het jaarlijkse ontmoetingspunt voor 1000+ zorgprofessionals. Winvision ontbreekt uiteraard niet op dit evenement!

Event 8 november 2018