1. Home
  2. Events

Events

Microsoft Customer Immersion Experience
Uw bedrijf laten groeien, continuïteit bieden, winst consolideren of verhogen; het zijn uitdagingen waar iedere organisatie mee te maken heeft. ICT-middelen die leiden tot betere samenwerkingen en die productiviteit verhogen zijn daarbij niet meer weg te denken. Maar hoe bepaalt u welke technologische oplossingen het beste bij uw organisatie passen? De Customer Immersion Experience (CIE) workshop biedt uitkomst.
Event 1 februari 2017 t/m 30 juni 2019
Datacenter migratie naar Microsoft Azure voor onderwijs

Consult van een dag voor onderwijsinstellingen. Datum en locatie in overleg. 

IT is onderhevig aan veranderingen. IT-teams liggen voortdurend in een spagaat om te voldoen aan moderne beheereisen: enerzijds het managen van een traditioneel datacenter, anderzijds het benutten van de groeiende functionaliteit van cloudoplossingen. Beiden werelden zijn uniek, met eigen voor- en nadelen. Maar ligt daar niet juist de uitdaging?

Event 19 december 2017 t/m 29 maart 2019
Datacenter migratie naar Microsoft Azure
Consult van een dag. Datum en locatie in overleg.

IT is onderhevig aan veranderingen. IT-teams liggen voortdurend in een spagaat om te voldoen aan moderne beheereisen: enerzijds het managen van een traditioneel datacenter, anderzijds het benutten van de groeiende functionaliteit van cloudoplossingen. Beide werelden zijn uniek, met eigen voor- en nadelen. Maar ligt daar niet juist de uitdaging?
Event 26 februari 2018 t/m 29 maart 2019
EBC Lokale overheid (Brussel)
Op 4 en 5 oktober organiseren Winvision en Microsoft een studiereis naar het Executive Briefing Center (EBC) van Microsoft in Brussel. Deze studiereis richt zich op onze relaties binnen de lokale overheid. Tijdens de studiereis zullen we in een informele setting kennis opdoen, kennis delen en actuele thema’s bespreken. Wij richten ons op de doelgroep Senior Systeembeheerder, IT Architecten en IT-/Informatie Management. Nadat we op donderdag kennis met elkaar hebben gemaakt tijdens een borrel en een diner start het inhoudelijke programma op vrijdag.
Event 4 oktober 2018 t/m 5 oktober 2018