1. Home
  2. Events

Events

Datacenter migratie naar Microsoft Azure

Consult van een dag voor onderwijsinstellingen. Datum en locatie in overleg. 

IT is onderhevig aan veranderingen. IT-teams liggen voortdurend in een spagaat om te voldoen aan moderne beheereisen: enerzijds het managen van een traditioneel datacenter, anderzijds het benutten van de groeiende functionaliteit van cloudoplossingen. Beiden werelden zijn uniek, met eigen voor- en nadelen. Maar ligt daar niet juist de uitdaging?

Event 15 februari 2017 t/m 29 december 2017
Azure IoT Community avond

Op donderdag 2 november 2017 host Winvision de eerste community avond van de nieuwe Azure IoT Community. De avond staat in het teken van kennis delen met elkaar over Microsoft Azure Internet of Things-oplossingen. Uiteraard onder het genot van een drankje en wat te eten. Zorg dat je het niet mist! 

 

Event 2 november 2017 (17:30 - 21:00 uur)
W.Inspire Education 2017
Alles en iedereen wordt slimmer op school. Studenten, docenten, medewerkers; zelfs het schoolgebouw wordt steeds slimmer. Technologie helpt ROC’s, hbo’s en universiteiten om op alle fronten beter te presteren - beter in het werven en begeleiden van studenten, effectiever in het faciliteren van medewerkers, transparanter in het onderbouwen van beleidsbeslissingen en efficiënter in het beheren van gebouwen.
Event 23 november 2017
Mobile Healthcare

Mobile Healthcare is het jaarlijkse ontmoetingspunt voor 750+ zorgprofessionals. 50 (inter)nationale zwaargewichten op het podium inspireren u d.m.v. presentaties, workshops en TEDTalks.

Event 23 november 2017