1. Home
  2. Events

Events

Maak kennis met Microsoft Azure
Een clouddienst als Microsoft Azure kan een tijd-en geldbesparende rol spelen. Om u op weg te helpen richting de cloud kunt u nu voordelig kennismaken met Microsoft Azure. Een mooie mogelijkheid om zelf de voordelen hiervan te ervaren.
Event 2 januari 2017 t/m 30 juni 2017
Microsoft Customer Immersion Experience
Uw bedrijf laten groeien, continuïteit bieden, winst consolideren of verhogen; het zijn uitdagingen waar iedere organisatie mee te maken heeft. ICT-middelen die leiden tot betere samenwerkingen en die productiviteit verhogen zijn daarbij niet meer weg te denken. Maar hoe bepaalt u welke technologische oplossingen het beste bij uw organisatie passen? De Customer Immersion Experience (CIE) workshop biedt uitkomst.
Event 1 februari 2017 t/m 30 juni 2017
Datacenter migratie naar Microsoft Azure

Consult van een dag voor onderwijsinstellingen. Datum en locatie in overleg. 

IT is onderhevig aan veranderingen. IT-teams liggen voortdurend in een spagaat om te voldoen aan moderne beheereisen: enerzijds het managen van een traditioneel datacenter, anderzijds het benutten van de groeiende functionaliteit van cloudoplossingen. Beiden werelden zijn uniek, met eigen voor- en nadelen. Maar ligt daar niet juist de uitdaging?

Event 15 februari 2017 t/m 31 mei 2017
Zorg & ICT 2017: Nu aan de slag met digitale transformatie!

Digitalisering leidt ertoe dat de zorg patiënt- en cliëntgerichter, effectiever en efficiënter wordt. Althans, kan worden. Het is wel belangrijk dat zorgorganisaties nu stappen zetten om die digitale transformatie aan te grijpen. Niet omdat het kan, maar omdat het moet!

Winvision laat u op Zorg & ICT 2017, van 14 tot en met 16 maart in de Jaarbeurs in Utrecht, zien en beleven wat de mogelijkheden en ontwikkelingen van vandaag en morgen zijn. U bent van harte uitgenodigd! Wij ontmoeten u daar graag op onze stand en tijdens onze presentaties.

Event 14 maart 2017 t/m 16 maart 2017
Modern ICT beleid implementeren in de zorg
Digitalisering staat hoog op de agenda van zorginstellingen. Het is inmiddels een voorwaarde geworden om een relevante speler te blijven in een dynamische markt, waar ook steeds meer cliënten en familie gebruik willen maken van ICT.
Event 28 maart 2017 (14:00 -17:00)