Datacenter migratie naar Microsoft Azure voor onderwijs

19 december 2017

Consult van een dag voor onderwijsinstellingen. Datum en locatie in overleg. 

IT is onderhevig aan veranderingen. IT-teams liggen voortdurend in een spagaat om te voldoen aan moderne beheereisen: enerzijds het managen van een traditioneel datacenter, anderzijds het benutten van de groeiende functionaliteit van cloudoplossingen. Beiden werelden zijn uniek, met eigen voor- en nadelen. Maar ligt daar niet juist de uitdaging?


Hoe benut je de kansen en vermijd je de risico’s van deze twee werelden? En hoe loopt het pad van de ene naar de andere wereld? Met hybride cloudoplossingen combineert Microsoft het beste van beide werelden en biedt zo optimale snelheid, flexibiliteit en eenvoud. Door het kiezen voor hybride Cloud IT management, kunt u zelf de snelheid en stappengrootte bepalen die bij uw onderwijsinstelling past.

Leuk die nieuwe wereld, maar hoe ziet dat er dan uit op het IT vlak?

Tijdens een uitgebreid consult van een dag brengt Winvision u helemaal up-to-date van de laatste stand van zaken van de mogelijkheden van Microsoft (hybride) Azure. Daarnaast gaat u ook zelf aan de slag met het platform, natuurlijk met de hulp van onze experts.

Nadat u inzicht heeft gekregen in dit platform zetten we samen een globale routeplanner op. In deze routeplanner staan de globale stappen die uw onderwijsinstelling moet nemen om dit nieuwe platform succesvol te gebruiken en welke investering in Microsoft Azure hiervoor nodig is. Aan het einde van de dag geven we een presentatie van de uitkomsten en mogelijkheden binnen uw onderwijsinstelling. Na deze dag kunt u zelf direct aan de slag met het Microsoft Azure platform!

Wat zijn de activiteiten tijdens deze dag?

  • Uitleg over het Microsoft Azure platform aan de hand van onderwijs scenario’s.
  • Instellen van Infrastructuur als een dienst.
  • Opzetten van een koppeling tussen uw onderwijsinstelling en het Microsoft Azure platform

En nog meer:

  • Routeplanner voor uw onderwijsinstelling: hoe komt u als onderwijsinstelling van de huidige omgeving naar het (hybride) Microsoft Azure platform?
  • Presentatie van de routeplanner met een kosteninschatting voor uitvoering.

Bekijk ook de flyer 'Datacenter migratie naar Microsoft Azure' voor nog meer informatie. En lees hier de ervaringen van ROC Aventusdie de workshop heeft gevolgt.

Aanmelden

Het aantal beschikbare plaatsen voor dit consult is beperkt. Na uw aanmelding ontvangt u van ons bericht of uw aanvraag mogelijk is.

Meld u aan voor het consult

Deel op social media