Inspiratiemiddag: Innovatie in de bouw

29 januari 2019

De wereld verandert in een rap tempo. We worden overspoeld met allerlei technologische ontwikkelingen zoals IoT, Robotica en Big Data. Met name voor bouwbedrijven is innovatie urgenter en relevanter dan ooit. Hoe ziet de bouwsector er in 2030 uit? Hoe bouw je meer modulair, circulair en persoonlijker met minder beschikbare mensen en kennis?


Op donderdag 21 maart nemen wij u op de inspirerende locatie van Microsoft mee in de wondere wereld van innovaties in de bouw. Deze interactieve inspiratiemiddag gaat vooral over de mogelijkheden die technologie biedt om businessmodellen en klantrelatiemodellen in de bouw te veranderen, verduurzamen en verbeteren. Onze sprekers inspireren met nieuwe technologische mogelijkheden en geven tegelijkertijd inzichten en praktische handvatten voor een innovatiestrategie die daadwerkelijk waarde toevoegt aan je organisatie én aan je klanten.

Wat u kunt verwachten van deze middag:

  • Een overzicht van de technologische trends die relevant zijn voor de bouw;
  • Praktische inzichten en sprekende voorbeelden;
  • Veel interactie en reflectie op je eigen situatie.

Locatie:

Microsoft Nederland
Evert van de Beekstraat 354, Schiphol

Programma

13:30 uur Ontvangst
14:00 uur Welkom en introductie
14:15 uur Sessie 1: ‘Strategie voor de nieuwe wereld’
14:45 uur Sessie 2: ‘De bouw in 2030’
15:30 uur Pauze
15:45 uur Vervolg sessie 2: ‘De bouw in 2030’
16:30 uur Sessie 3: ‘Klant relatie innovaties in de bouw’
17:00 uur Afsluiting met borrel

Sprekers:

Pieter Burghouts
Pieter helpt organisaties met strategie en adoptie van business model en klantrelatie innovaties. Met meer dan 20 jaar ervaring in sales, marketing, channel- en leiderschapsrollen bij gerenommeerde technologische organisaties, heeft hij goed zicht op veranderd klantgedrag en de rol van digitale transformatie. Hij gelooft in de ongelimiteerde potentie van mens én technologie.

Melvin van Groeningen
Melvin adviseert bedrijven binnen de bouw, infra en installatietechniek branche welke technologieën zij het beste kunnen inzetten om één belangrijk doel te bereiken, namelijk de ultieme klantbelevenis! Met zijn jarenlange internationale ervaring in de branche begrijpt hij als geen ander wat de digitale transformatie betekent in het dagelijks werk van directie tot de werkvloer.

Aanmelden:

U kunt zich middels onderstaande formulier aanmelden voor de inspiratiemiddag.

Deel op social media