1. Home
  2. Events
  3. Identity en Access management

Identity en Access management

30 oktober 2018 (13:30 - 17:30 uur)

Winvision en Tools4ever nodigen u uit voor een inspirerende sessie 

Identity en Access Management (IAM of IdM) is een veelgehoorde term in relatie tot de GDPR richtlijnen die sinds begin dit jaar ook voor uw organisatie van toepassing zijn. Daarnaast biedt het gebruik van een Identity en Access Management oplossing ook uitgebreide mogelijkheden om uw in-, door- en uitstroomprocessen op HR gebied optimaal te ondersteunen. Maar wat houdt IAM of IdM nu precies in en waarom is dit ook voor uw organisatie een onmisbaar onderdeel van uw ICT strategie?
Winvision is dé implementatiepartner van de Identity Governance & Administration oplossingen van Tools4ever in Nederland en op dinsdag 30 oktober nodigen wij u uit om kennis te maken met de vele mogelijkheden op dit vlak.  

Programma 

13:30 – 14:00 uur   Ontvangst 
14:00 – 15:00 uur   Uitdagingen rondom identiteitenbeheer (Winvision) 
15:00 – 16:00 uur   Mogelijkheden met Tools4ever oplossingen (Tools4ever) 
16:00 – 16:30 uur   Tijd voor vragen en discussie
16:30 – 17:30 uur   Afsluiting en netwerken met een hapje en drankje 

Voor wie? 

Het programma kent een functionele insteek en is interessant voor zowel ICT Managers, ICT Architecten en Security Officers, maar ook voor procesmanagers en HR managers. 

Datum & locatie

Dinsdag 30 oktober 2018
Tools4Ever
Amalialaan 126C 
3743 KJ Baarn 

Parkeren

Gerrit van der Veenlaan 4, Baarn invoeren in de navigatie. 
Daar zit de ingang van het parkeerterrein. Melden bij de intercom dan gaat de slagboom open.
U rijdt dan met de bocht mee richting het gebouw waar Tools4ever is gevestigd.

Meld u nu aan! 

Wacht niet te lang met aanmelden, het aantal plaatsen is beperkt. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden. We stellen het echter wel erg op prijs als u zich afmeldt indien na aanmelding blijkt dat u toch verhinderd bent. 

*** 

Identity en Access Management (IAM of IdM) is een overkoepelende term voor processen binnen een organisatie en is gericht op het administreren en beheren van gebruikersaccounts en beschikbare middelen in het netwerk. Dit omvat ook de toegangscontrole van de gebruikers op applicaties en systemen en is onder andere een belangrijk hulpmiddel om te kunnen voldoen aan de GDPR richtlijnen maar ook om handmatige en foutgevoelige taken op het vlak van gebruikersbeheer en toewijzen van toegangsrechten efficiënter uit te voeren.

Locatie

Tools4Ever
Amalialaan 126C
3743 KJ Baarn

Deel op social media