1. Home
  2. Events
  3. Mobile Healthcare

Mobile Healthcare

23 november 2017

Mobile Healthcare is het jaarlijkse ontmoetingspunt voor 750+ zorgprofessionals. 50 (inter)nationale zwaargewichten op het podium inspireren u d.m.v. presentaties, workshops en TEDTalks.


Ontwikkelingen en innovaties in de gezondheidszorg nemen een enorme vlucht. Dit proces zal alleen nog maar versnellen. Het Mobile Healthcare event biedt dan ook een niet te missen-update, een dosis inspiratie en ontmoetingen met like-minded. Komt u ook? Een (gratis) ticket voor Mobile Healthcare geeft u ook toegang tot de 2 andere congressen:

• Data Driven Healthcare: Het congres over Big Data in de gezondheidszorg. Big data krijgt een steeds belangrijker plaats in onze gezondheidszorg. Er zijn steeds meer databronnen beschikbaar, maar wat is Big Data? Hoe kan Big Data worden toegepast in de gezondheidszorg en welke uitdagingen staat de zorg te wachten met Big Data? U krijgt het antwoord op deze vragen tijdens Data Driven Healthcare.

• OuderenzorgTECH: Het congres over de toekomst van de ouderenzorg in Nederland. De Nederlandse samenleving veroudert. In 2050 is ongeveer 25% van de inwoners ouder dan 65. Er is een transitie nodig om de ouderenzorg betaalbaar, bereikbaar en van hoge kwaliteit te houden. Hoe kunnen slimme ict-oplossingen de zelfredzaamheid en het welzijn van ouderen bevorderen? Kom het te weten tijdens OuderenzorgTECH.

Ontmoet Winvision tijdens Mobile Healthcare

Ook Winvision is aanwezig en wij ontmoeten u graag. U bent van harte welkom op onze stand. Wij wisselen daar bijvoorbeeld graag met u van gedachten over de moderne werkplek.

Meer informatie

Alle events zijn gratis toegankelijk voor bestuurders, C-Level, directie, management, projectleiders van zorginstellingen (cure, care of GGZ), huisartsen en tweedelijns zorgartsen! Ook levert Mobile Healthcare u 5 ABAN-punten op. Bekijk het volledige programma via de Mobile Healthcare website of meld u direct aan.

Locatie

Media Plaza
Jaarbeurs, entree Oost
Croeselaan 6
3521 CA Utrecht

Deel op social media