1. Home
  2. Events
  3. Modern ICT beleid implementeren in de zorg

Modern ICT beleid implementeren in de zorg

28 maart 2017 (14:00 -17:00)

Digitalisering staat hoog op de agenda van zorginstellingen. Het is inmiddels een voorwaarde geworden om een relevante speler te blijven in een dynamische markt, waar ook steeds meer cliënten en familie gebruik willen maken van ICT.

Om deze ontwikkelingen het hoofd te kunnen bieden, zijn Marente en Winvision een meerjarige samenwerking aangegaan. Afkomstig van een “houtje touwtje” ICT situatie hebben zij de digitale transformatie van een zorginstelling in gang gezet. Tijdens het congres laten Marente en Winvision u zien, welke voorwaarden zij voor de digitale transitie geschapen hebben, welke hindernissen zij tegen kwamen en hoe zij technologische vernieuwingen omarmd hebben.

Graag nodigen we bestuurders en ICT Managers van zorginstellingen uit voor het congres Modern ICT beleid implementeren in de praktijk op dinsdag 28 maart in de Werf te Schiphol. Neemt u eens een kijkje in de digitale transformatie van een zorginstelling en ervaar wat voor mogelijke gevolgen dit voor de implementatie binnen uw organisatie kan hebben.

Sprekers die aan bod komen zijn onder andere Marente RvB voorzitter Gerrit Jan Vos, Marente ICT Manager Gabriele Kasten en Winvision directielid Marcel Lucker, met voorbeelden van ‘use cases’ ter illustratie. Microsoft Technology Officer Hans Bos begeleidt de bijeenkomst als dagvoorzitter.

Bent u bestuurder of ICT Manager bij een zorginstelling en wilt u graag deelnemen aan dit event?

Stuur dan een e-mail naar info@winvision.nl . Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 


Locatie

De Werf
Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol

Deel op social media