1. Home
  2. Events
  3. SharePoint Saturday

SharePoint Saturday

30 juni 2018 (09:00 - 17:30 uur)

Op zaterdag 30 juni vindt de 8e editie van SharePoint Saturday Netherlands plaats. Een gratis conferentie met sessies van toonaangevende nationale en internationale sprekers, voor Office 365 en SharePoint eindgebruikers, developers, beheerders, architecten en andere professionals.


Winvision is ook dit jaar Gold Sponsor van SharePoint Saturday! We zien je daarom graag terug op onze stand of tijdens een van onze sessies:

Spice up je moderne SharePoint-lijst met Column Formatting en met custom list forms met PowerApps

Spreker: Rebekka Aalbers  

SharePoint ondergaat alweer enige tijd een make-over. Met de komst van de Moderne User Interface heeft ook de lijst een nieuw jasje gekregen. Sinds een paar maanden kunnen we ook in de moderne lijst weer gebruik maken van middelen om de standaard weergave te verrijken met kleur en visuals op lijsten nog sprekender te maken en we kunnen nu het standaard formulier aanpassen met behulp van PowerApps.

In deze sessie gaan we deze technieken onder de loep nemen. Hoe werkt het, wat zijn de grenzen van wat je er mee kan en wat zijn de known issues.

Join the Low Code-revolution! Een deep dive in PowerApps

Sprekers: Jordy van Paassen & Rebekka Aalbers 

Tijdens deze sessie geven we een overview van PowerApps. Wat is het verschil tussen Model-driven apps en Canvas apps? Hoe maak ik LOB-apps (Line of business applicaties) in de vorm van PowerApps (bijna) zonder code? Of je nou gebruik maakt van SharePoint, CDS, een webservice of een database: wij laten in deze sessie de mogelijkheden zien en wat er voor nodig is om je einddoel te bereiken.

Meer informatie en aanmelden

Meld je aan voor dit event via de SharePoint website!

Locatie

Van der Valk Hotel Vianen
Prins Bernhardstraat 75
4132 XE Vianen

Deel op social media