1. Home
  2. Events
  3. W.Inspire Education 2017

W.Inspire Education 2017

23 november 2017

Alles en iedereen wordt slimmer op school. Studenten, docenten, medewerkers; zelfs het schoolgebouw wordt steeds slimmer. Technologie helpt ROC’s, hbo’s en universiteiten om op alle fronten beter te presteren - beter in het werven en begeleiden van studenten, effectiever in het faciliteren van medewerkers, transparanter in het onderbouwen van beleidsbeslissingen en efficiënter in het beheren van gebouwen.

Hoe? Dat laten we u op 23 november aanstaande ervaren tijdens de jaarlijkse W.Inspire Education bijeenkomst bij de prachtige Hotelschool The Hague locatie Amsterdam.

Winvision nodigt u uit

U bent van harte uitgenodigd op het event W.Inspire Education van Winvision. Op donderdag 23 november nemen wij u vanaf 13.30 uur graag mee naar de Slimme Campus. We laten u zien en ondervinden hoe slimme technologie op vrijwel elk onderdeel van een onderwijsorganisatie kansen biedt om de kwaliteit te verhogen en kosten te verlagen. Zoals:

  • Student Lifecycle Management helpt om vanaf de eerste informatieaanvraag een relatie met de (potentiële) student op te bouwen en die gaandeweg te verstevigen, ook als studenten alumni zijn.
  • De digitale werk- en leeromgeving geeft medewerkers, docenten en studenten alle vrijheid en flexibiliteit om hun werk en studie op hun eigen manier in te richten en om makkelijk samen te werken in één logische en veilige omgeving.
  • Ontdek hoe machine learning, Internet of Things, big data hun intrede doen op school. Efficiënt en energiezuinig vastgoedbeheer, slim ruimtegebruik, interactieve en communicatieve gebouwen: het is realiteit op de Slimme Campus.

Dit zijn de onderwerpen die aan bod komen tijdens de W.Inspire. We duiken met u niet zozeer de technologische diepte in, maar laten u vooral zien en ervaren wat de mogelijkheden en kansen voor uw organisatie zijn.

Het programma

13.30 - 14.00 uur Ontvangst met koffie/thee
14.00 - 16.30 uur Sessies
16.30 - 17.30 uur Afsluiting en borrel

Locatie

Hotelschool The Hague, locatie Amsterdam
Jan Evertsenstraat 171
Amsterdam

Aanmelden W.Inspire Education

Wilt u aanwezig zijn tijdens de W.Inspire meld u dan hier aan.

Wij kijken uit naar uw komst!

Deel op social media