1. Home
  2. Events
  3. Zorg & ICT 2017: Nu aan de slag met digitale transformatie!

Zorg & ICT 2017: Nu aan de slag met digitale transformatie!

14 maart 2017 t/m 16 maart 2017

Digitalisering leidt ertoe dat de zorg patiënt- en cliëntgerichter, effectiever en efficiënter wordt. Althans, kan worden. Het is wel belangrijk dat zorgorganisaties nu stappen zetten om die digitale transformatie aan te grijpen. Niet omdat het kan, maar omdat het moet!

Winvision laat u op Zorg & ICT 2017, van 14 tot en met 16 maart in de Jaarbeurs in Utrecht, zien en beleven wat de mogelijkheden en ontwikkelingen van vandaag en morgen zijn. U bent van harte uitgenodigd! Wij ontmoeten u daar graag op onze stand en tijdens onze presentaties.


Maak de veranderingen concreet

Digitale transformatie is een abstract en breed begrip. Winvision maakt dat graag concreet voor uw organisatie. Wat zijn uw uitdagingen, wensen en ideeën? Hoe kunt u uw visie vertalen naar een doelgerichte ICT-strategie? Welke thema’s zijn voor u nu relevant? Tijdens Zorg & ICT belichten we een aantal interessante en actuele onderwerpen, zoals:

  • Zorgwerkplekken – Hoe ondersteunt u uw medewerkers maximaal – en passend bij beleid en praktijk – met flexibele werkplekken?
  • Internet of Things – Kunt u zorgprocessen beter inrichten met hulp van IoT en Machine Learning? Winvision laat u graag succesvolle toepassingen zien.
  • Cloudtransitie – Waar staat u, waar wilt u heen? Zijn uw organisatie, processen en mensen klaar voor de cloud? Winvision ondersteunt u bij een doordachte strategie.
  • Adoptie – Nieuwe ICT-systemen zijn pas succesvol bij optimaal gebruik. Implementatie en adoptie zijn in onze visie een wezenlijk onderdeel van de implementatie.
  • WinCare –  Jeugdhulp, ouderzorg en thuishulp vragen om een integraal platform voor zorg en samenwerking. Inmiddels verloopt ruim 10% van de jeugdhulp via WinCare van Winvision.

Wij ontmoeten u graag tijdens Zorg & ICT – 14-16 maart Jaarbeurs Utrecht 

Op de Winvision-stand 10.D040 ziet u wat er nu al mogelijk is en welke ontwikkelingen er aan komen. Wij geven u ook met alle liefde een inkijkje in succesvolle praktijkcases. Tijdens onze dagelijkse presentaties gaan we dieper in op concrete digitale transformatie in de zorg.

Dagelijkse presentatie om 11.30 uur

Tijdens de beurs verzorgen wij dagelijks de sessie 'Nu aan de slag met digitale transformatie'. Deze sessie vindt plaats in theater 3 van 11.30 uur - 12.00 uur.

Meld u hier aan voor gratis toegang tot Zorg & ICT 2017

Meer informatie Zorg & ICT

Deel op social media