1. Home
  2. Events
  3. Zorg & ICT: Haakt u aan bij de digitalisering van de zorg?

Zorg & ICT: Haakt u aan bij de digitalisering van de zorg?

17 april 2018 t/m 19 april 2018

In de zorg streven we naar de top. Ondanks grote druk en soms flinke tegenwind zet iedereen zich dagelijks in om topprestaties te leveren. Er zijn soms forse rotsen te beklimmen en klippen te nemen – vergrijzing, budgetdruk, personeelstekort –  en dit willen we zo veilig mogelijk doen. Elke weg naar de top start daarom vanuit een solide basiskamp. Met een slim plan, de juiste materialen en goed toegeruste mensen kun je ver komen.
Zorgorganisaties moeten verder in digitalisering. Om de kwaliteit van de zorg steeds te verbeteren, de kosten beheersbaar te houden en zorgprofessionals optimaal in te zetten. Er is geen keuze meer. Het is een kwestie van nu aanhaken of definitief afhaken. Winvision laat u op Zorg & ICT 2018 zien en ervaren hoe (cloud)technologie helpt om de weg omhoog in te slaan. Met een doordachte strategie en slimme technologie wordt de zorg effectiever en (kosten)efficiënter. 

Wij ontmoeten u graag tijdens Zorg & ICT

Op de Winvision-stand 01.C067 laten we u graag zien hoe u kunt aanhaken bij de digitalisering en innovatie. Tijdens onze dagelijkse presentatie die wij samen met zorginstelling Allerzorg verzorgen, nemen we u mee in de transitie die Allerzorg in gang heeft gezet. Ze zijn van een traditionele ICT omgeving overgegaan naar een hybride cloud werkplek voor hun medewerkers. Welke aanpak heeft Allerzorg gehanteerd? Wat is de rol van de afdeling ICT bij het faciliteren van een moderne werkplek? Wat merken en vinden de medewerkers van de vernieuwde werkwijze? En heeft Allerzorg besparingen gerealiseerd? Tijdens deze sessie vertellen wij u hier graag meer over.
 
U bent van harte welkom! Haakt u aan bij de digitalisering van de zorg? Meld u hier aan voor gratis toegang tot Zorg & ICT 2018. Bij uw inschrijving kunt u zich aanmelden voor onze presentatie.
 
Tot 17, 18 of 19 april in de Jaarbeurs!

Deel op social media