1. Home
  2. Events
  3. Ontmoet Winvision tijdens Zorg & ICT 2018

Ontmoet Winvision tijdens Zorg & ICT 2018

17 april 2018 t/m 19 april 2018

Zorg & ICT is het jaarlijkse hoogtepunt voor actuele informatie, zichtbare innovatie en inspiratie op het gebied van digitaal gedreven zorg. Bent u zorgprofessional, ICT´er, manager of directeur bij een zorg- of overheidsinstelling? Dan mag u Zorg & ICT niet missen! Dit jaar vindt Zorg & ICT plaats van 17 tot en met 19 april 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht met als thema: ICT zorgt voor mensen.

Thema 2018: ICT zorgt voor mensen

Hoe abstract en afstandelijk ICT soms lijkt, het ondersteunt zorgprofessionals dagelijks in hun zorg voor patiënten en cliënten. ICT is daarvoor niet alleen nodig, het is fundamenteel voor een succesvolle zorgorganisatie. Wilt u hier met ons van gedachten over wisselen? U kunt ons vinden op de beurs op stand 01.C067. 

De moderne zorgwerkplek - transitie naar de (hybride) cloud

Winvision verzorgt iedere dag van 11.30 – 12.00 uur samen met zorginstelling Allerzorg een sessie. Tijdens deze sessie neemt Ben den Broeder, Informatiemananger bij zorginstelling Allerzorg, u mee in de transitie die Allerzorg in gang heeft gezet. Ze zijn van een traditionele ICT omgeving overgegaan naar een hybride cloud werkplek voor hun medewerkers. Welke aanpak heeft Allerzorg gehanteerd? Wat is de rol van de afdeling ICT bij het faciliteren van een moderne werkplek? Wat merken en vinden de medewerkers van de vernieuwde werkwijze? En heeft Allerzorg besparingen gerealiseerd? Tijdens deze sessie vertellen wij u hier graag meer over. U bent van harte welkom!

Gratis aanmelden

Gratis aanmelden voor de beurs kan hier. We ontmoeten u graag!

Deel op social media