Klankbordgroep zorg: “Succesvol in gebruik nemen van domotica”

Donderdag 17 juni 2021 – 13.00 uur tot 15.00 uur – Microsoft Teams

Wat gaan we doen?

Op deze editie van de klankbordgroep komt de ingebruikname van zorgdomotica aan de orde. We behandelen een praktijkcase van de implementatie bij Zorgspectrum Het Zand. 

Winvision was in deze case verantwoordelijk voor de mens- en organisatorische aspecten en KPN voor de technische. Tijdens de klankbordgroep vertellen we in duopresentatie over domotica in de zorg aan de hand van dit concrete praktijkvoorbeeld.

Ga je aan de slag of heb je al stappen gezet op het vlak van zorgdomotica? Dan mag je deze bijeenkomst niet missen.

Aanmelden

Het programma

12.50 uur      Digitale inloop

13.05  uur        Opening en introductie door Winvision

13.15 uur         Context en vraagstelling Zorgspectrum Het Zand

13.30 uur         Techniek: Welke oplossingen zijn gekozen en hoe werkt het in de praktijk?

13:45 uur         Aanpak: Opzet traject en welke uitdagingen kwamen we tegen?

14.05 uur        Organisatie en menskant: Wat verandert er voor de cliënt en medewerker en hoe begeleiden we dit?

14.30 uur         Borging

14.45 uur         Lessons learned

14.55 uur         Rondvraag en inventarisatie onderwerpen volgende bijeenkomst

15.00 uur         Afsluiting


De Sprekers

Jan Aaldertsz | Senior Sales Specialist Health bij KPN

Jan Aaldertsz is sinds 2007 vanuit KPN actief in de zorgmarkt. Hij adviseert zorginstellingen in de vertaling van behoeftes vanuit de zorgvraag naar geïntegreerde ICT oplossingen. Hierbij ligt de focus op alarmering en toezicht voor cliënten, patiënten en zorgprofessionals om veiligheid, welzijn en vrijheid te kunnen bieden en optimaal de zorgprofessionals te ondersteunen in hun werk.

Robert Perdon | Senior Consultant Business & Change bij Winvision

Robert Perdon is als business consultant en programmamanager al ruim 8 jaar werkzaam in de zorg. Naast het begeleiden van implementatietrajecten zoals zorgdomotica, adviseert hij bestuur en directie in de vertaling van organisatie-visie naar strategie op het gebied van ICT en zorgtechnologie.

Rimke van der Voort | Consultant Business & Change bij Winvision

Rimke van der Voort begeleidt al bijna 10 jaar mensen binnen bedrijven waar een verandering plaatsvindt. Waar verandering kan zorgen voor onrust en onzekerheid, zorgt het met de juiste aanpak voor energie, nieuwe wegen en blijvend succes. Sinds anderhalf jaar begeleidt zij alle medewerkers en cliënten van Het Zand bij het realiseren van een veilige omgeving met behulp van zorgdomotica.

Meld je aan voor de klankbordgroep op 17 juni!

Omdat we elkaar digitaal ontmoeten laten we de lunch graag bij jou thuisbezorgen. Meld je aan via het formulier en vul je adres in als je graag een hapje mee-eet. Deze gegevens gebruiken we alleen voor dit doeleinde. Liever geen lunch ontvangen? Geen probleem, laat de velden dan open.

Zie je het formulier niet? Klik dan hier!

 

Heb je vragen over deze klankbordgroep? Neem dan contact op met Robbert Post, Manager Commercie, via robbert.post@winvision.nl of 06-24780710.