1. Home
  2. Lokale overheid

Lokale overheid

De dienstverlening van lokale overheden moet transparanter, effectiever, veiliger en goedkoper. Dat is de opdracht vanuit de centrale overheid en dat is vooral de eis vanuit de samenleving. Burgers, bedrijven en collega-instellingen vragen om meer servicegerichtheid, snellere actie en heldere verslaglegging. Ga daar maar aan staan als gemeente, veiligheidsregio of waterschap.

De sleutel tot succes ligt in de cloud én bij uw medewerkers. Cloudtransitie is noodzakelijk om als organisatie van ICT-beheer naar ICT-regie te gaan. Echter het succes van de oplossing ligt in het daadwerkelijk gebruik door de medewerkers. Wij onderscheiden ons in de markt door onze adoptieaanpak, zowel op strategisch, taktisch als operationeel niveau. Zo creëert u een modern informatie- en applicatielandschap voor een naadloze samenwerking met collega’s, klanten en partners. De start is een flexibele moderne cloudwerkplek voor medewerkers. Vanuit die basis kunnen organisaties allerhande vraagstukken van vandaag en morgen oplossen. Hoe kunnen we samenwerken, op welke manier delen we informatie en hoe zit het met gegevensveiligheid?

Dankzij cloudtechnologie kan de ICT-organisatie zich concentreren op het regisseren van cloudtoepassingen, het beheren en benutten van data en het faciliteren van medewerkers om maximaal profijt uit de ICT te halen. Met als rode draad de gegevensveiligheid van de steeds grotere hoeveelheid data die een lokale overheid beheert.

Winvision adviseert en ondersteunt bij de digitalisering van dienstverlening en werkprocessen. In nauwe samenwerking helpen we organisaties bij de transitie naar de (hybride) cloud – een noodzakelijke transitie om kostenefficiëntie, schaalbaarheid, gegevensveiligheid en flexibiliteit mogelijk te maken. We doen dit vanuit oplossingen binnen het Microsoft-platform en begrijpen de uitdagingen en processen bij de lokale overheid. Daardoor zijn we in staat de juiste oplossingen te adviseren, implementeren en integreren. Of het nu gaat om een moderne (Office 365) werkplek, een sociaal intranet of oursourcing-vraagstukken, Winvision helpt u graag aan de hand van een gedegen IT-strategie roadmap met een duidelijke focus op gebruikersadoptie.

Referentiecase

Hieronder ziet u de opgemaakte referentiecase 'Gemeente Nieuwkoop voorloper met Communication Sites':

 

Hieronder ziet u een selectie van een aantal oplossingen die wij bieden voor de lokale overheid. Voor het totale overzicht van onze oplossingen klik hier.

Meer weten?

Mark Wegman

Business Manager

mark.wegman@winvision.nl
06 - 10 32 25 95

Deel op social media