U wilt studenten alles aanreiken om zo goed mogelijk te kunnen studeren. U maakt kennis beschikbaar, stimuleert samenwerking, zorgt voor een inspirerende omgeving en biedt extra ondersteuning. Tegelijk bent u werkgever en leidt u een gezonde en toekomstgerichte organisatie. Digitale technologie helpt u om processen te versoepelen, samenwerking te verbeteren en waarde uit data te halen.

ICT-partner voor mbo, hbo en universiteit

Winvision is ICT-partner van organisaties in het hoger onderwijs. We kennen de sector en weten wat bestuurders en medewerkers bezig (en wakker?) houdt. Als voorloper in digitale innovatie helpen we u om slimme technologie en data te benutten: om studenten te werven, ondersteunen en binnen te houden, medewerkers te faciliteren, bedrijfsprocessen te versoepelen en gebouwen optimaal en duurzaam te beheren.

Strategisch advies

Waar wil een organisatie over twee tot drie jaar staan? Welke strategie zorgt ervoor dat de bedrijfsdoelstellingen minimaal gerealiseerd worden? Dat is een ‘business’-vraagstuk, maar dat kan niet los gezien worden van de ICT-strategie. ICT maakt het mogelijk dat organisaties zich blijven ontwikkelen en transformeren.

Meer over IT strategie >

Moderne werkplek

Intranet, digitale werkplek, portaal. Het zijn verschillende namen voor een vergelijkbaar concept: een centrale digitale entree die gebruikers overal en altijd makkelijk en veilig toegang geeft tot applicaties en bijbehorende gegevens. De moderne werkplek van Winvision is een beproefd concept op basis van Office 365. Veelzijdig, snel op te zetten, kostenefficiënt en toegespitst op gebruik in zorg en onderwijs. Bovendien is het een solide startpunt voor toekomstige uitbreiding.

Meer over de moderne werkplek >

Adoptiemanagement

Software bouwen en inrichten is vaak het startpunt van de ICT-verandering binnen een organisatie, maar hoe zorg je er vervolgens voor dat alle medewerkers met plezier hun werkwijze aanpassen en effectief met de nieuwe software aan de slag gaan? Steeds meer organisaties begrijpen dat het succes van een ICT-project vooral wordt bepaald door het behalen van de voordelen en baten met het gebruik van de oplossing. De medewerker komt daarmee centraal te staan tijdens het project, want zij moeten er ten slotte mee aan het werk gaan!

Meer over adoptiemanagement >

Smart campus

Een Slimme Campus biedt studenten, medewerkers en omgeving nu en in de nabije toekomst vele mogelijkheden. Sensoren op een campus verzamelen de hele dag door informatie. Deze informatie, gecombineerd met andere informatie, wordt opgeslagen in de cloud. Met de informatie die zo wordt verkregen (ook wel Big Data genoemd) kunnen onderwijsinstellingen gebouwen beter inrichten of studenten beter ondersteunen tijdens hun studie.

Meer over Smart campus >

Slimme campus oplossing

Een belangrijke succesfactor voor onderwijs is efficiëntie. Hierbij hoort ook het efficiënt gebruiken van vergaderzalen, klaslokalen en studieruimtes. Op dat punt viel bij het Drenthe College veel winst te behalen.

We denken graag met u mee

Heeft u een vraag of wilt u optimaal gebruikmaken van innovatieve ICT? Laat een bericht achter en wij reageren zo snel mogelijk.

Robbert Post
Manager Commercie
robbert.post@winvision.nl 06 - 247 807 10