Onderwijs

Hoe help je leerlingen en studenten het maximale uit hun opleiding te halen? Welke faciliteiten bied je docenten en medewerkers om hun werk goed te kunnen doen? Hoe maak je de schoolorganisatie efficiënt en zet je mensen en middelen effectief in? Met een integraal en solide ICT-beleid hebben scholen en universiteiten een goed antwoord op deze vragen.


ICT speelt een centrale rol bij onderwijsinstellingen. Er is veel winst in effectiviteit te behalen als je oplossingen in samenhang met elkaar oppakt. Administratieve processen in combinatie met CRM, portalen met mobility management, online communicatie met telefonie, sensortechnologie met machine learning of roosterprogramma’s met social media.

Er spelen veel ICT-vraagstukken op school. Hoe zit het bijvoorbeeld met beveiliging en authenticatie voor online toegang? Of het beheer van de apparaten, apps en data? Hoe ga je om met communicatie via verschillende kanalen: fysiek, online, via telefoon of Skype? Met een omnichannel aanpak kun je de relatie in kaart brengen en daar aanbod en informatie op afstemmen. Als je data uit websitebezoek, lokaalbezetting en app-gebruik samenvoegt en analyseert, kun je bewegingen verklaren en deels voorspellen: handig voor campusmanagement en leeropbrengst.

Winvision is al jaren ICT-partner van onderwijsinstellingen in mbo, hbo en wo. We zijn sterk in integratie van bewezen Microsoft-cloudoplossingen en het maken van koppelingen met maatwerkpakketten en met systemen van andere scholen. Adoptie is cruciaal, we zorgen ervoor dat studenten en docenten oplossingen goed benutten. Door de juiste inzet van ICT kunnen scholen zich op onderwijs concentreren en hoeven zij zich niet bezig te houden met beheer of onderhoud.

Referentiecases

Hieronder vindt u enkele opgemaakte referentiecases. 

Referentiecase 'Drenthe College verbetert samenwerking tussen studenten en faculteit met slimme campus oplossing':

Referentiecase 'Centraal CRM-platform voor de Haagse Hogeschool':

Hierboven ziet u een selectie van een aantal oplossingen die wij bieden voor het onderwijs. Voor het totale overzicht van onze oplossingen voor alle branches klik hier.

Meer weten?

Iris Hertsenberg
Business manager Educatie
iris.hertsenberg@winvision.nl 088 - 255 02 92
Mark Wegman
Business Manager
mark.wegman@winvision.nl 06 - 10 32 25 95
Melle Lelieveld
Business Manager
melle.lelieveld@winvision.nl 088 - 255 03 37

Deel op social media