Educatie

De student van vandaag stelt hoge eisen aan de leeromgeving. Het succes van de student is daarom het uitganspunt voor de hoger onderwijs instelling. Overal moet gewerkt kunnen worden en inzicht in resultaten moet direct beschikbaar zijn. Hoger onderwijs organisaties hebben hiervoor een eigentijds en flexibel ICT platform nodig. Winvision kent de markt én de technologie en helpt ROC’s en hoger onderwijs organisaties met de succesvolle inzet van ICT.

ICT speelt een centrale rol bij onderwijsinstellingen. Er is veel winst in effectiviteit te behalen als je oplossingen in samenhang met elkaar oppakt. Administratieve processen in combinatie met CRM, portalen met mobility management, online communicatie met telefonie, sensortechnologie met machine learning of roosterprogramma’s met social media.

Er spelen veel ICT-vraagstukken op school. Hoe zit het bijvoorbeeld met beveiliging en authenticatie voor online toegang? Of het beheer van de apparaten, apps en data? Hoe ga je om met communicatie via verschillende kanalen: fysiek, online, via telefoon of Skype? Met een omnichannel aanpak kun je de relatie in kaart brengen en daar aanbod en informatie op afstemmen. Als je data uit websitebezoek, lokaalbezetting en app-gebruik samenvoegt en analyseert, kun je bewegingen verklaren en deels voorspellen: handig voor campusmanagement en leeropbrengst.

Winvision is al jaren ICT-partner van onderwijsinstellingen in mbo, hbo en wo. We zijn sterk in integratie van bewezen Microsoft-cloudoplossingen en het maken van koppelingen met maatwerkpakketten en met systemen van andere scholen. Adoptie is cruciaal, we zorgen ervoor dat studenten en docenten oplossingen goed benutten. Door de juiste inzet van ICT kunnen scholen zich op onderwijs concentreren en hoeven zij zich niet bezig te houden met beheer of onderhoud.

IT-strategie

Waar wil een organisatie over twee tot drie jaar staan? Welke strategie zorgt ervoor dat de bedrijfsdoelstellingen minimaal gerealiseerd worden? Dat is een ‘business’-vraagstuk, maar dat kan niet los gezien worden van de ICT-strategie. ICT maakt het mogelijk dat organisaties zich blijven ontwikkelen en transformeren.
Meer over IT strategie >

Moderne werkplek

Intranet, digitale werkplek, portaal. Het zijn verschillende namen voor een vergelijkbaar concept: een centrale digitale entree die gebruikers overal en altijd makkelijk en veilig toegang geeft tot applicaties en bijbehorende gegevens. De moderne werkplek van Winvision is een beproefd concept op basis van Office 365. Veelzijdig, snel op te zetten, kostenefficiënt en toegespitst op gebruik in zorg en onderwijs. Bovendien is het een solide startpunt voor toekomstige uitbreiding.
Meer over de moderne werkplek >

Adoptiemanagement

Software bouwen en inrichten is vaak het startpunt van de ICT-verandering binnen een organisatie, maar hoe zorg je er vervolgens voor dat alle medewerkers met plezier hun werkwijze aanpassen en effectief met de nieuwe software aan de slag gaan? Steeds meer organisaties begrijpen dat het succes van een ICT-project vooral wordt bepaald door het behalen van de voordelen en baten met het gebruik van de oplossing. De medewerker komt daarmee centraal te staan tijdens het project, want zij moeten er ten slotte mee aan het werk gaan!
Meer over adoptiemanagement >

Smart campus

Een Slimme Campus biedt studenten, medewerkers en omgeving nu en in de nabije toekomst vele mogelijkheden. Sensoren op een campus verzamelen de hele dag door informatie. Deze informatie, gecombineerd met andere informatie, wordt opgeslagen in de cloud. Met de informatie die zo wordt verkregen (ook wel Big Data genoemd) kunnen onderwijsinstellingen gebouwen beter inrichten of studenten beter ondersteunen tijdens hun studie.
Meer over Smart campus >

Referentiecases

Hieronder vindt u enkele opgemaakte referentiecases. 

Referentiecase 'Drenthe College verbetert samenwerking tussen studenten en faculteit met slimme campus oplossing':

Referentiecase 'Centraal CRM-platform voor de Haagse Hogeschool':

Hierboven ziet u een selectie van een aantal oplossingen die wij bieden voor het onderwijs. Voor het totale overzicht van onze oplossingen voor alle branches klik hier.

Meer weten?

No demo item exists for the selected template.
    Mark Wegman
    Key Accountmanager Educatie
    mark.wegman@winvision.nl 06 - 10 32 25 95

    Deel op social media