Samenwerken aan oplossingen

Winvision ziet ICT als een essentieel middel om klanten te ondersteunen bij de innovatie in hun markt en bij het professionaliseren van hun bedrijfsvoering. Wij geloven dat daadwerkelijke oplossingen alleen in samenwerking ontstaan. Winvision is daarin de inspirerende, strategische partner. Onze aanpak is mensgericht, marktgericht en gebaseerd op Microsoft-technologie.

Meer over onze oplossingen en diensten


Mensgericht
Het uitgangspunt van elk ICT-project is de mens: medewerker, klant, docent, patiënt. Wat levert digitale transformatie hen op? Kunnen zij beter en prettiger hun werk doen, worden zij beter geholpen? Adoptie en verandermanagement zijn bij Winvision een voorwaarde voor het succes van digitale transformatie.
Meer over adoptie
Marktgericht
Winvision heeft veel ervaring in het opstellen en uitvoeren van een gerichte batenstrategie. Samen met u maken we doelstellingen concreet en meetbaar. Daarbij maken we de veranderingen inzichtelijk, die nodig zijn om te baten te behalen. We betrekken belanghebbenden en laten hen verbonden voelen met het doel. We toetsen steeds of het project op koers ligt om de geformuleerde baten te behalen. Zo voorkomen we dat de technologie een doel op zich wordt en blijft de focus liggen op de veranderingen en het gewenste strategische resultaat. Meer weten over onze aanpak voor een doelgerichte batenstrategie?
Meer over ons
Office 365
Winvision is al jaren toonaangevend Microsoft-partner. Het innovatieve Microsoft cloudplatform legt de solide én flexibele basis onder digitale transformatie die organisaties daadwerkelijk verder helpt. Dat platform in combinatie met onze kennis, ervaring en betrokkenheid is het recept voor succesvolle en blijvende digitale innovatie.
Meer over onze oplossingen en diensten
“Wij geloven dat daadwerkelijke oplossingen alleen in samenwerking ontstaan.”

Wat kan Winvision voor mij betekenen?

Heeft u een vraag of wilt u optimaal gebruikmaken van innovatieve ICT? Laat een bericht achter en wij reageren zo snel mogelijk.

Robbert Post
Manager Commercie
robbert.post@winvision.nl 06 - 24 78 07 10