Download de Cloud assistent en probeer het 14 dagen gratis!

Benieuwd wat de Cloud assistent voor jou kan betekenen? Download dan hier de volledige versie en probeer deze zonder verplichtingen 14 dagen gratis uit! Bevalt de Cloud assistent dan gaan we graag met je in gesprek om ons licentiemodel toe te lichten.

Prijsafspraken zijn op maat mogelijk bij een afname van meerdere gebruikers. Tevens gelden voor onze klanten in het onderwijs en de zorgsector aangepaste tarieven.

Heeft je organisatie al een licentie? Dan wordt je account automatisch geactiveerd na installatie.

Download Proefversie Vraag naar de mogelijkheden Handleiding (PDF)

Maak eenvoudig een netwerkschijf aan en koppel deze aan OneDrive, SharePoint of Teams.

Direct de online opslagdienst van Office 365 benaderen vanuit de Windows Verkenner? Het is nu mogelijk met de Cloud assistent! De Cloud assistent is een Windows-applicatie die op een eenvoudige manier netwerkschijven aanmaakt en koppelt met SharePoint, OneDrive, Teams en Groepen. Daardoor maakt de netwerkoplossing het mogelijk om bestanden en data die in Office 365 staan, eenvoudig te benaderen vanuit Windows Verkenner.

Cloud Assistent
Office 365
Windows Verkenner
Live weergave
Single Sign-On
Office 365

Office 365

Met de Cloud assistent maak je eenvoudig een netwerkschijf aan en koppel je deze aan OneDrive, SharePoint of Teams. Daarmee is de Cloud assistent een gebruiksvriendelijke en onmisbare tool voor organisaties, bedrijven en onderwijsinstellingen die werken met Office 365.

Office 365

Windows Verkenner

Met de Cloud assistent werk je op de vertrouwde manier van de mappenstructuur van Windows Verkenner. Hierdoor hoeven medewerkers niet getraind te worden, maar kunnen zij werken zoals ze altijd al hebben gedaan.

Office 365

Live weergave

Wat de Cloud assistent uniek maakt ten opzichte van bijvoorbeeld Onedrive voor bedrijven is dat deze de bestanden niet synchroniseert naar de computer, maar een rechtstreekse koppeling heeft met Office 365. Hierdoor zijn de documenten sneller te benaderen en is er geen bedrijfsdata opslag op de computer aanwezig waardoor de beveiliging optimaal is geregeld.

Windows Verkenner

Single Sign-On

Bovendien regelt de Cloud assistent Single Sign-On naar Office 365. Gebruikers hoeven hierdoor niet iedere keer opnieuw in te loggen en het aanmeldscherm wordt niet langer getoond.

Voordelen van de Cloud assistent:

  • Eenvoudig koppelen van netwerkschijven met Office 365
  • Eenvoudig koppelen van OneDrive, SharePoint, Teams en Groepen
  • Geen synchronisatie dus geen lokale bestanden op de computer
  • Single Sign-on met Office 365
  • Eenvoudig opslaan van documenten in de cloud vanuit Outlook en Office
  • Installatie op verschillende systemen
  • Bepalen van eigen netwerkschijven en -namen
  • Eenvoudig benaderen van Office 365-applicaties vanuit de Cloud assistent
  • Engels en Nederlandstalig
  • Gebruikersvriendelijke en eenvoudige interface
Cloud Assistent