Unified Communications

Integrale online oplossing voor alle zakelijke communicatie

Communicatie is misschien wel het belangrijkste proces voor uw organisatie. Optimale interne en externe bereikbaarheid vraagt om een geïntegreerde manier van communiceren. Eén oplossing voor mobiel en vast bellen, VoIP, e-mail, sms, instant messaging, videoconferencing en webconferencing gecombineerd met Office-programma’s en contactcenterfuncties, oftewel: Unified Communications.


Voorop bij nieuwe ontwikkelingen

Voor Winvision is Unified Communications één van de pijlers van haar dienstverlening; Skype voor Bedrijven is daar een belangrijk onderdeel van. Winvision is een van de vijf Nederlandse Microsoft-partners in het High Potential-programma. Dat betekent dat Winvision voorop loopt bij nieuwe ontwikkelingen en klanten alle voordelen kan bieden van de extra ondersteuning en voorkennis.

Bellen, online vergaderen en videoconferencing

Skype voor Bedrijven is sinds 2015 de opvolger van Microsoft Lync en is een integrale oplossing voor zakelijke communicatie en samenwerking. Het is een platform voor bellen, online vergaderen, samenwerken en het organiseren van webcasts met grote groepen deelnemers, die via telefoon of internet kunnen deelnemen aan de sessie. Skype voor Bedrijven is beschikbaar als oplossing die op uw eigen locatie wordt geïnstalleerd en als cloudoplossing. Het vervangen van een bestaande telefooncentrale door Skype voor Bedrijven was al mogelijk, maar binnenkort kunnen de telefoniefuncties ook via het Skype voor Bedrijven cloud platform worden afgenomen. Deze “Cloud-PBX” oplossing is onderdeel van een grote update van Office 365 die beschikbaar is vanaf 1 december 2016.

Compleet online platform

De grote meerwaarde van Skype voor Bedrijven zit, behalve in het kostenvoordeel en de vele extra functionaliteiten vergeleken met traditionele communicatie, ook in de integratie met Office 365. Samen bieden deze oplossingen u een compleet online platform voor alle belangrijke kantoorprocessen en communicatie. U speelt hiermee perfect in op Het Nieuwe Werken waarbij het van cruciaal belang is dat medewerkers goed kunnen samenwerken en communiceren op basis van any place, any time en any device.

Meer weten?

Hans van Zonneveld
IT Strategy Consultant
hans.vanzonneveld@winvision.nl 030 - 658 01 58