1. Home
  2. Oplossingen
  3. Website

Website

Het vernieuwen of verbeteren van een website begint bij de (online) strategie. U kent uw klanten, uw eigen organisatie en de doelstellingen het beste, waardoor u als geen ander het antwoord weet op vragen als: ‘wat is onze ambitie voor de website?’, ‘hoe richten wij onze interne organisatie in?’ ‘hoe gaan wij om met beheer?’ en ‘wat is een realistisch tijdspad voor deze wijziging?’. De antwoorden op deze vragen vormen samen de stip op de horizon die we met u willen bereiken.


Wij kunnen zonder meer stellen dat techniek geen beperkende factor (meer) vormt. Het CMS pakket dat wordt ingezet is ondersteunend aan het te bereiken doel. Het gaat dus om wat anders, maar wat dan? Het optimaal faciliteren van klantbeleving en een persoonlijke, naadloze en kanaalonafhankelijke ervaring dragen direct bij aan een hogere klant- en gebruikerstevredenheid. Hiermee worden uw online activiteiten aanjagers voor het bereiken van uw organisatiedoelen.

Nadat de doelen zijn vastgesteld en het best passende CMS-platform is geselecteerd kan de realisatie beginnen. Wij adviseren onze klanten te starten volgens een groeimodel. In dit groeimodel wordt de realisatie en implementatie van functionaliteit uitgezet in een logische volgorde. Dit zorgt ervoor dat de benodigde inrichting van processen en techniek op tijd plaats kan vinden en dat er voldoende ervaring is om door te groeien naar het volgende niveau. De ontwikkeling van de website en de organisatie moeten dus met elkaar in de pas lopen. Je kunt als organisatie wel een online reactieformulier toevoegen aan de website, maar als je organisatorisch niks inricht om binnenkomende formulieren te beantwoorden, dan gaat het fout.

Meer weten?

Jeroen Stutterheim

Senior Solution Consultant

jeroen.stutterheim@winvision.nl
030 - 658 01 58

Deel op social media