1. Home
  2. Projecten
  3. Bijzondere website voor Westfriesgasthuis

Bijzondere website voor Westfriesgasthuis

Het Westfriesgasthuis in Hoorn is een algemeen ziekenhuis met ruim 500 bedden en ongeveer 258.000 polikliniekbezoeken per jaar. In de medische staf zijn 26 specialismen vertegenwoordigd. Het ziekenhuis scoort bovengemiddeld in de jaarlijkse ziekenhuisklasseringen en is voorloper in ICT. Het Westfriesgasthuis heeft een sterk ontwikkeld Elektronisch Patiëntendossier (EPD) en de zorgafdelingen werken al geruime tijd papierloos.


Uitdaging

Het Westfriesgasthuis wilde graag een nieuwe website laten ontwikkelen die de bezoeker direct op de juiste plek brengt. Zij wilde weer een verdere stap zetten in digitale communicatie met patiënten en betrokkenen. Winvision tekende voor de ontwikkeling en bouw van de site.

"Het is een bijzonder ontwerp en maakt de site erg gebruiksvriendelijk en prettig om te navigeren. En het sluit perfect aan bij de digitale strategie van het ziekenhuis."

Aanpak Winvision

De website is zo ingericht dat je snel vindt waarvoor je komt. Dat was de wens van het ziekenhuis. Het concept voor de navigatie is gebaseerd op de meest bezochte pagina’s van website. Het grafisch design van www.westfriesgasthuis.nl is een wereld van verschil met de oude site. Winvision, al een aantal jaar ICT-partner van het Westfriesgasthuis, bouwde de website op basis van SharePoint. De totale doorlooptijd was drie maanden.

De voordelen op een rijtje

  • Gebruiksvriendelijk en prettig navigeren.
  • De website sluit perfect aan bij de digitale strategie van het ziekenhuis.

 

Toegepaste oplossingen en producten

Meer weten?

Melle Lelieveld

Business Manager

melle.lelieveld@winvision.nl
088 - 255 03 37

Deel op social media