1. Home
  2. Projecten
  3. CNV Vakmensen centraliseert fysieke en digitale activiteiten

CNV Vakmensen centraliseert fysieke en digitale activiteiten

CNV Vakmensen is met 135.000 leden de grootse vakbond onder de vlag van het CNV. CNV Vakmensen is actief voor werknemers in bouw, voeding, vervoer, industrie en facilitaire dienstverlening. Tot vorig jaar opereerden de medewerkers vanaf het hoofdkantoor in Utrecht en vier vestigingen in het land. In 2014 werd besloten om de hele organisatie centraal in Utrecht te huisvesten en de bestuurders en onderhandelaars die veel onderweg en op locatie zijn, een digitale tijd- en plaatsonafhankelijke werkplek te geven. Bovendien wilde de organisatie de aanzienlijke papierstroom indammen en verregaand digitaliseren.


Uitdaging

CNV Vakmensen besloot in 2014 de organisatie te centraliseren en digitaliseren. De activiteiten van de vakbond werden in de loop van 2015 gebundeld, de bestuurders en onderhandelaars gingen van een fysieke naar een digitale werkplek. De vakbond was hiervoor op zoek naar een partij die een nieuw centraal platform voor mobiel werken en online samenwerken kon inrichten.

"De meerwaarde van de nieuwe digitale werkelijkheid zorgt voor een groeiend enthousiasme bij mijn collega’s."

Aanpak Winvision

Winvision is samen met CVN Vakmensen gestart met workshops om de behoefte en wensen van de medewerkers, management en bestuur in kaart te brengen. Vervolgens is een nieuw centraal platform ingericht voor mobiel werken en online samenwerken. Het bestaande intranet is vervangen door een SharePoint-portaal.

De voordelen op een rijtje

  • Medewerkers werken nu plaats- en tijdonafhankelijk met hun laptop of tablet.
  • Je kunt nu in een paar klikken alle gegevens die je zoekt boven tafel krijgen.
 

Toegepaste oplossingen en producten

Meer weten?

Jeroen Vermeulen

Directeur Innovatie

jeroen.vermeulen@winvision.nl
030 - 658 01 58

Deel op social media