JEUGDHULP FRIESLAND STAPT OVER OP WINCARE

Jeugdhulp Friesland biedt vanuit diverse locaties effectieve, efficiënte en innovatieve Jeugd- en Opvoedhulp, Jeugd-GGZ en Jeugdhulp-plus aan ruim 2500 cliënten per jaar.


Uitdaging

Eind 2015 ging Jeugdhulp Friesland op zoek naar vervanging van het bestaande Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) dat niet meer paste bij de vernieuwde jeugdhulp en bij de ambities van de jeugdhulporganisatie.

Aanpak Winvision

Jeugdhulp Friesland heeft na een grondige selectieprocedure gekozen voor WinCare van Winvision als centraal cliëntregistratiepakket. De 700 medewerkers zullen in de komende negen maanden gefaseerd overstappen op WinCare. WinCare is gebouwd om jeugdhulpinstellingen te ondersteunen bij de vernieuwing van de jeugdhulp. Het innovatieve systeem is gebouwd vanuit de gedachte de verschillende zorgbetrokkenen (van cliënt, betrokken buurtbewoner tot medewerker) overal en altijd te faciliteren. WinCare is een Cloudtoepassing volledig gebaseerd op Microsoft-technologie. Daardoor is de overgang voor medewerkers niet zo groot; zij kennen die toepassingen al.

Voordelen op een rijtje

  • Hulpverlening rondom en dicht bij de cliënt en diens gezin.
  • WinCare is een innovatief platform dat veel flexibiliteit biedt om mee te bewegen met de ontwikkelingen en wensen van de organisatie.
  • Solide oplossing dankzij Microsoft-technologie.
  • WinCare maakt mobiel werken mogelijk.
  • Cliënt krijgen meer regie over de hulpverlening.

Meer weten?

Robbert Post
Manager Commercie
robbert.post@winvision.nl 06 - 24 78 07 10

Deel op social media