MEE WEST-BRABANT VERBETERT PRIMAIR ZORGPROCES DOOR NIEUW REGISTRATIESYSTEEM

MEE West-Brabant is een stichting waar ruim 150 deskundige medewerkers zich dagelijks inzetten voor mensen met een beperking. Jaarlijks helpen zij ruim 4.000 cliënten die belemmeringen ervaren in hun leven met een beperking. Met als doel dat ze zich verder ontwikkelen en zo zelfstandig mogelijk in de samenleving kunnen meedoen. MEE West-Brabant ondersteunt in alle levensfasen en op alle levensgebieden, zoals werken en leren, samenleven en wonen, regelgeving en geldzaken. Meestal is de begeleiding van korte duur, onder het motto: zo kort mogelijk, zo lang als nodig.


Uitdaging

Het bestaande cliëntregistratiesysteem was verouderd. Het was niet meer mogelijk om de noodzakelijke aanpassingen door te voeren en in te spelen op de veranderde situatie. Daarom gingen ze op zoek naar een veilige, flexibele en toekomstvaste oplossing op basis van hun SharePoint platform.

"HET NIEUWE SYSTEEM ONDERSTEUNT MEDEWERKERS OM SNELLER, FLEXIBELER EN MINDER PLAATSGEBONDEN HUN WERK TE DOEN."

Aanpak Winvision

Er werd gekozen voor Microsoft Dynamics CRM. MEE West-Brabant koos Winvision als ICT-partner voor de implementatie en inrichting van het systeem. Met CRM kan de zorgorganisatie het primaire zorgproces op een efficiënte manier administreren en faciliteren. Het helpt ze bovendien om het contractmanagement met opdrachtgevers te verbeteren; een belangrijke voorwaarde vanwege de nieuwe financieringsstromen per 2015.

De voordelen op een rijtje

  • Het nieuwe systeem ondersteunt medewerkers om sneller, flexibeler en minder plaatsgebonden hun werk te doen.
  • De organisatie kan ook meer informatie uit het systeem halen voor de strategische en tactische beslissingen.
  • Er ligt nu een modern en solide basissysteem voor de zorgpraktijk van nu en de toekomst.

Meer weten?

Robbert Post
Manager Commercie
robbert.post@winvision.nl 06 - 24 78 07 10

Deel op social media