1. Home
  2. Projecten
  3. Vernieuwde website SVO op basis van SharePoint

Vernieuwde website SVO op basis van SharePoint

Stichting Kenniscentrum Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven SVO is verantwoordelijk voor de begeleiding van deelnemers en leerbedrijven en speelt bovendien een belangrijke rol als schakel tussen het bedrijfsleven en de onderwijsinstelling. Daarnaast is het Kenniscentrum verantwoordelijk voor ontwikkeling en onderhoud van de kwalificatiestructuur voor het beroepsonderwijs.


Uitdaging

Het ontwikkelen van een nieuwe website, die past bij deze tijd en waarbij de bezoeker gericht kan zoeken naar opleidingen en trainingen op een bepaald niveau.

"Bezoekers beschikken sneller over de informatie die ze zoeken. Zo kunnen bezoekers nu gericht op opleidingsniveau of niveaus zoeken."

Aanpak Winvision

Winvision realiseerde de website voor SVO op basis van SharePoint. Bezoekers kunnen nu eenvoudig online zoeken in alle opleidingen en trainingen. Omdat de opleidingen op de website een prominentere plek hebben gekregen komt de zoekfunctie op alle pagina’s terug. (Potentiële) deelnemers, bedrijven en andere bezoekers kunnen zo gemakkelijk zoeken in het totale aanbod van opleidingen en trainingen. Projectleider van Winvision Frank Jutte: “Het belang van een goede zoekfunctie is erg groot voor SVO. De zoekfunctie heeft dan ook één van de meest in het oog springende wijzigingen doorgemaakt. Het is uitgebreid, maar nog steeds eenvoudig in gebruik. Bezoekers beschikken sneller over de informatie die ze zoeken.” Zo kunnen bezoekers nu gericht op opleidingsniveau of niveaus zoeken.

De voordelen op een rijtje

  • Krachtige zoekmachine.
  • Eenvoudig te beheren met de CMS functionaliteit van SharePoint.

 

Meer weten?

Melle Lelieveld

Business Manager

melle.lelieveld@winvision.nl
088 - 255 03 37

Deel op social media