WINVISION HOST EN BEHEERT WERKPLEKPLATFORM VOOR GGZ WESTELIJK NOORD-BRABANT

Geestelijke GezondheidsZorg Westelijk Noord-Brabant GGZ WNB biedt hulp bij psychische en psychiatrische problemen. Het zorgaanbod is breed: van preventieve cursus tot opname; van korte therapie tot langdurige woonbegeleiding. Mensen van alle leeftijden en culturen kunnen hier terecht. De verschillende locaties van GGZ WNB bevinden zich verspreid over vier plaatsen: Halsteren, Bergen op Zoom, Roosendaal en Oud Gastel.


Uitdaging

GGZ Westelijk Noord-Brabant heeft verschillende vestigingen in Halsteren, Bergen op Zoom, Oud-Gastel en Roosendaal. De GGZ wilde overstappen naar een nieuw werkplekplatform voor in totaal 700 werkplekken en 1.100 medewerkers.

"ER IS EEN MODERN IT-SYSTEEM GEREALISEERD EN DE SAMENWERKING MET WINVISION IS INTENSIEF EN PRETTIG."

Aanpak Winvision

Winvision ontwierp voor GGZ Westelijk Noord-Brabant (GGZ WNB) een volledig nieuwe IT-infrastructuur voor de werkplekken voor de medewerkers. GGZ WNB koos voor Winvision vanwege de Microsoft-expertise en de jarenlange ervaring in de zorgmarkt. Voor het werkplekconcept werd gekozen voor Quest vWorkspace, een Virtual Desktop Infrastructure (VDI), als aanvulling op de Microsoft-technologie. Winvision implementeerde het platform en beheert het.

De voordelen op een rijtje

  • Een centraal beheerde desktop, die werkt alsof het een lokaal systeem is.
  • Dankzij de centraal beheerde images kunnen implementaties en updates snel en soepel verlopen.

Factsheet Moderne werkplek 

Je werk is niet waar je bent, maar wat je doet. Soms doe je dat op vaste tijden op een kantoor of afdeling, soms voornamelijk thuis. Maar vaker is het een combinatie van thuis, onderweg, bij klanten of patiënten en op de werkvloer. Werkplekken zijn steeds mobieler en dat maakt werken efficiënter, veelzijdiger en prettiger. Lees in onderstaande factsheet hoe u met cloudwerkplek van Winvision altijd en overal veilig kunt werken.

Meer weten?

Raymond van Ham
Key Account Manager Healthcare
raymond.vanham@winvision.nl 06 - 46 19 99 86