1. Home
  2. Projecten
  3. Winvision host en beheert werkplekplatform voor GGZ Westelijk Noord-Brabant

Winvision host en beheert werkplekplatform voor GGZ Westelijk Noord-Brabant

Geestelijke GezondheidsZorg Westelijk Noord-Brabant GGZ WNB biedt hulp bij psychische en psychiatrische problemen. Het zorgaanbod is breed: van preventieve cursus tot opname; van korte therapie tot langdurige woonbegeleiding. Mensen van alle leeftijden en culturen kunnen hier terecht. De verschillende locaties van GGZ WNB bevinden zich verspreid over vier plaatsen: Halsteren, Bergen op Zoom, Roosendaal en Oud Gastel.


Uitdaging

GGZ Westelijk Noord-Brabant heeft verschillende vestigingen in Halsteren, Bergen op Zoom, Oud-Gastel en Roosendaal. De GGZ wilde overstappen naar een nieuw werkplekplatform voor in totaal 700 werkplekken en 1.100 medewerkers.

"Er is een modern IT-systeem gerealiseerd en de samenwerking met Winvision is intensief en prettig."

Aanpak Winvision

Winvision ontwierp voor GGZ Westelijk Noord-Brabant (GGZ WNB) een volledig nieuwe IT-infrastructuur voor de werkplekken voor de medewerkers. GGZ WNB koos voor Winvision vanwege de Microsoft-expertise en de jarenlange ervaring in de zorgmarkt. Voor het werkplekconcept werd gekozen voor Quest vWorkspace, een Virtual Desktop Infrastructure (VDI), als aanvulling op de Microsoft-technologie. Winvision implementeerde het platform en beheert het.

De voordelen op een rijtje

  • Een centraal beheerde desktop, die werkt alsof het een lokaal systeem is.
  • Dankzij de centraal beheerde images kunnen implementaties en updates snel en soepel verlopen.
     

Toegepaste oplossingen en producten

Meer weten?

Raymond van Ham

Raymond van Ham

Business Manager Healthcare

raymond.vanham@winvision.nl
06 - 46 19 99 86

Deel op social media