Stichting PK is het overkoepelende bedrijfsbureau van drie Utrechtse stichtingen die actief zijn in het welzijnswerk, jongerenwerk en jeugdwerk. Bij de stichtingen werken professionals die zelf hulp verlenen of vrijwilligers inzetten en begeleiden. De activiteiten zijn verdeeld over vijf eigen locaties. Daarnaast wordt veelvuldig gewerkt in een groot aantal buurthuizen en soortgelijke locaties in de stad.

 

De opdracht

Voorheen maakte Stichting PK gebruik van een Citrix-omgeving. Die gaf echter veel technische problemen. Op advies van Winvision werd gekozen voor een overstap naar Microsoft Office 365, volledig in de cloud. Maar toen moesten de medewerkers van de diverse stichtingen nog met de nieuwe omgeving leren werken.

E-learning op maat

In het verlengde van een adoptietraject ontwikkelden wij een e-learningoplossing op maat om de medewerkers van Stichting PK vertrouwd te maken met Office 365. De oplossing is helemaal aangepast aan de huisstijl, de manier van werken en het taalgebruik.


office 365
> Lees meer
Het resultaat

De opdrachtgever is zeer te spreken over de look & feel van de gerealiseerde oplossing en constateert dat het een betaalbaar en snel opstapje is gebleken om mensen op weg te helpen met de nieuwe omgeving.Download de referentie

Wil je op een ander tijdstip in alle rust een opgemaakte versie van de referentie doorlezen of uitprinten? Download dan hier direct de .pdf versie.

Arno van de Rijdt
Key Account Manager Healthcare
arno.vanderijdt@winvision.nl 06 29 528 007