Parlan is een organisatie in de jeugdzorg, met zo'n 950 medewerkers en 60 gebouwen in Noord-Holland. De organisatie helpt kinderen, jongeren en hun opvoeders bij vragen rondom opgroeien en opvoeden en biedt ondersteuning en behandeling als de directe omgeving onvoldoende antwoord kan bieden. Parlan werkt daarbij samen met andere organisaties en met partijen in het onderwijs.

 

De opdracht

Vanuit een strategisch streven naar samenwerking wil Parlan zowel eigen medewerkers als externe partijen op een veilige manier toegang geven tot applicaties en data. Met dat doel besloot men een centrale datacenteromgeving te verruilen voor een oplossing waarbij alle software draait in de cloudomgevingen van de diverse leveranciers.

Onze aanpak

Winvision hielp Parlan bij het opstellen van een roadmap voor de transitie naar de cloud. Bovendien leverden wij een programmamanager die ook de uitvoering begeleidde en op het juiste moment de juiste specialisten inschakelde.


Office 365
> Lees meer
Cloud Transitie Roadmap
> Lees meer

Download de referentie

Wil je op een ander tijdstip in alle rust een opgemaakte versie van de referentie doorlezen of uitprinten? Download dan hier direct de .pdf versie.

Arno van de Rijdt
Key Account Manager Healthcare
arno.vanderijdt@winvision.nl 06 29 528 007