Geestelijke GezondheidsZorg Westelijk Noord-Brabant (GGZ WNB) biedt hulp bij psychische en psychiatrische problemen. De locaties van GGZ WNB zijn verspreid over vier plaatsen: Halsteren, Bergen op Zoom, Roosendaal en Oud Gastel.

De opdracht

Om de mobiliteit van – en de communicatie en samenwerking tussen – medewerkers te verbeteren, wilde GGZ WNB overstappen naar een nieuw werkplekplatform voor in totaal 700 werkplekken en 1.100 medewerkers. Dat de keuze op Winvision viel, was te danken aan een combinatie van Microsoft-expertise en jarenlange ervaring in de zorgmarkt.

Onze aanpak

Winvision ontwierp een volledig nieuwe IT-infrastructuur voor de werkplekken. Voor het werkplekconcept kozen we voor Quest vWorkspace, een Virtual Desktop Infrastructure (VDI), als aanvulling op de Microsoft-technologie. Naast de implementatie van het platform verzorgen wij ook het beheer.

Het resultaat

De medewerkers van GGZ WNB beschikken nu over een centraal beheerde desktop, die werkt alsof het een lokaal systeem is. Dankzij de centraal beheerde images verlopen implementaties en updates snel en soepel.


Factsheet moderne werkplek

Wil je op een ander tijdstip in alle rust een opgemaakte versie van de factsheet moderne werkplek doorlezen of uitprinten? Download dan hier direct de .pdf versie.

Meer weten?

Raymond van Ham
Key Account Manager Healthcare
raymond.vanham@winvision.nl 06 - 46 19 99 86