Verspreid over zes locaties in Zwolle en omgeving biedt Zorgspectrum Het Zand verpleeghuizen, zelfstandige woonappartementen, een revalidatieafdeling, een kennis- en behandelcentrum en een hospice. De zorg wordt afgestemd op de situatie van de cliënt, met een focus op wat hij of zij wél kan. Het Zand heeft zo'n 750 cliënten en telt tegen de 1.000 medewerkers, die worden bijgestaan door honderden vrijwilligers

 

De opdracht

Het Zand vroeg om advies over IT-strategie aan de voorkant. Daarnaast wilde men innovatieve (cloud)technologie op het gebied van telefonie en domotica. Naast de sturing van het programma had men behoefte aan begeleiding van de menselijke kant van de technische verandering.

Onze aanpak

De businessconsultant/programmamanager van Winvision heeft in samenwerking met Het Zand een IT-strategie advies geschreven en geïnitieerd. Daarnaast begeleiden de programmamanager en de verandermanager van Winvision, namens Het Zand, de transitie naar een nieuwe telefonie- en domotica-omgeving.


Office 365
> Lees meer
IT Strategie Roadmap
> Lees meer
VOIP Express 365
> Lees meer
Het resultaat

Een eerste telefonie- en domotica-oplossing op maat is met succes uitgerold op een locatie van Het Zand, als blauwdruk voor de andere locaties. De opdrachtgever ervaart dat de inzet van Winvision ook heeft gezorgd voor rust en zekerheid binnen de organisatie.Download de referentie

Wil je op een ander tijdstip in alle rust een opgemaakte versie van de referentie doorlezen of uitprinten? Download dan hier direct de .pdf versie.

Arno van de Rijdt
Key Account Manager Healthcare
arno.vanderijdt@winvision.nl 06 29 528 007