Slim samenwerken, hoe doe je dat?

Door de manier waarop je samenwerkt en de middelen die je daarbij inzet af te stemmen op de doelstellingen van jouw organisatie. Dat pakken we samen op. Jouw visie op modern werken, de cultuur en de wensen en vaardigheden van de medewerkers vormen de basis. Wij helpen je met advies, verandermanagement en adoptie van de digitale middelen van het Microsoft-platform. 

Met Winvision als partner heeft jouw organisatie alles in huis om slim(mer) samen te werken.


Bepalen van visie en aanpak

Technologie implementeren heeft alleen zin als je eerst een aantal vragen vanuit een breder perspectief hebt beantwoord. Zoals: waarom wil je dit überhaupt als organisatie, wat zijn de belangrijkste verbeterpunten bijdragen en welke gebruikers krijgen ermee te maken? 

Om dit soort vragen te beantwoorden, gaan wij in gesprek met een aantal stakeholders uit jouw organisatie. Vervolgens bepalen we samen de concrete stappen en middelen om de gestelde doelen te bereiken.

Plan een kennismaking in

Diensten

Strategie slim samenwerken
Slimme en effectieve samenwerking zorgt voor meer medewerkerstevredenheid en hogere productiviteit. Kies voor de juiste strategie en middelen.
Microsoft Teams
Onze adoptieconsultants weten alles over werken met Teams en Office 365 en geven je graag persoonlijk advies. Zij werken dagelijks met medewerkers uit de zorg, het onderwijs en andere sectoren en verstaan de kunst om dingen zo uit te leggen dat iedereen het begrijpt. Lees meer over Microsoft Teams >
Intranet
Intranet, digitale werkplek, portaal. Het zijn verschillende namen voor een vergelijkbaar concept: een centrale digitale entree die gebruikers overal en altijd makkelijk en veilig toegang geeft tot applicaties en bijbehorende gegevens. Het sociaal intranet van Winvision is een beproefd concept op basis van Office 365. Veelzijdig, snel op te zetten, kostenefficiënt en toegespitst op gebruik in zorg en onderwijs. Bovendien is het een solide startpunt voor toekomstige uitbreiding.
Adoptie as a service
Begrijpen jouw medewerkers waarom digitale werkvormen meerwaarde bieden voor de organisatie? En zijn jouw medewerkers digitaal vaardig genoeg om deze meerwaarde te behalen? In de praktijk zien wij dat het begeleiden van medewerkers bij het leren werken met moderne ICT-middelen veel aandacht nodig heeft. Ons adoptieteam helpt jouw medewerkers zowel het nut als de noodzaak van de ICT-veranderingen op de werkvloer te begrijpen. Ook ondersteunen wij hen bij het willen en kunnen werken met digitale hulpmiddelen. Alleen zo helpen wij u bij het bereiken van de voordelen van digitalisering. Lees meer over Adoptie as a Service >
Verandermanagement & zorgdomotica
Winvision helpt zorg- en andere organisaties bij hun digitale transformatie. Wij vinden dat domotica en andere techniek er zijn om de mens te dienen en niet andersom. Daarom maken we steeds de vertaling van mens naar techniek en weer terug. Zo zorgen we ervoor dat mensen op de juiste manier met nieuwe techniek gaan werken. Lees meer over verandermanagement & zorgdomotica >
E-learnings en opleidingen
Om eindgebruikers zo snel en goed mogelijk te kunnen laten werken met (nieuwe) digitale tools ontwikkelen wij samen met onze adoptieconsultants verschillende e-learnings en opleidingen.
Begeleiden van organisaties bij veranderprocessen

Elke organisatie ondergaat veranderingen wanneer technologische middelen een belangrijk onderdeel van het proces worden. Wij helpen en begeleiden jouw organisatie op tactisch en strategisch niveau bij het doorlopen van (IT-gerelateerde) veranderprocessen. 

Daarbij hoort ook adequaat reageren op het moment dat er zaken spaak lopen of wanneer er binnen je organisatie onvoldoende draagvlak bestaat om succesvol te veranderen.

Lees meer over verandermanagement >

Onze visie op ICT
Samen digitaal innoveren

Ondersteunen van gebruikers bij de adoptie van technologie

Succesvol werken met technologie gaat verder dan het implementeren van techniek. Slim samenwerken is vooral afhankelijk van de manier waarop de gebruikers binnen jouw organisatie omgaan met nieuwe middelen. Wij bieden begeleiding bij dit hele proces. Met een gericht adoptietraject zorgen we ervoor dat technologie op de gewenste manier wordt gebruikt. Niet alleen direct na de implementatie, maar ook op de langere termijn.

Meer over adoptie

Case: nieuw sociaal intranet

Het succes van digitalisering begint met adoptie door de beoogde gebruikers.

Referentie lezen

Blog: Thuiswerken met Microsoft Teams

In deze blog geven wij je 7 praktische tips om efficiënt thuis te werken.

Blog lezen

Bekijk onze gratis webinars

Over samenwerken op afstand, Microsoft Teams en optimaal gebruikmaken van ICT.

Live webinars
Klantcase: MEE West-Brabant

Voor MEE West-Brabant is Winvision al jaren een strategische ICT-partner die helpt op een effectieve manier invulling te geven aan digitalisering in de zorg.

Lees klantcase
Klantcase: SDW Zorg over op office-365 werkplekken

Het vinden van de juiste documenten kostte medewerkers te veel tijd en moeite. Dat leidde tot inefficiëntie, het niet kunnen delen van kennis en daardoor minder tevreden medewerkers.

Lees klantcase