Data is de bron voor digitale innovaties. Slimme inzet leidt tot daadwerkelijke digitale transformatie. Maar hoe pak je dit aan? Wij helpen bij deze vragen en leveren advies, dataplatformen en slimme oplossingen. Smart IT noemen we dat. We innoveren jouw business. Denk hierbij aan slimme gebouwen, digital twins en matching materials.

Voorloper in innovatieve ICT

Winvision loopt voorop in technologische expertise. We helpen onze klanten om de waarde uit data en processen te benutten voor meer inzicht, efficiëntere bedrijfsvoering, betere samenwerking en meer medewerkerstevredenheid. We realiseren dataplatforms en ontwikkelen op basis daarvan innovatieve apps, dashboards en data gedreven oplossingen. Zo helpen we organisaties om inzicht te krijgen in prestaties, processen te automatiseren, trends te voorspellen en mensen en middelen te matchen.

Datastrategie

Wanneer je als organisatie echt data driven wilt worden is een solide data strategie onontbeerlijk. De bedrijfsdoelstellingen vormen hiervoor de basis en vertalen we naar data doelstellingen en een data aanpak. Denk hierbij aan databronnen, data-opslag en data-analyse. Op basis van deze strategie bent u in staat om gericht te werken aan resultaat.

Smart buildings

Gebouwen bestaan in iedere vorm en maat en vertegenwoordigen een breed palet aan functies. Maar echt slim of waarde toevoegend zijn ze nooit geweest. Dat verandert nu sensoren en slimme technologie van het Internet of Things mogelijkheden bieden voor enorme verbeteringen. Een slim gebouw is een intelligente omgeving waar meer kostenbesparingen worden gerealiseerd en de productiviteit van de gebruikers toeneemt. Dat geldt voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Meer over smart buildings >

Dataplatform

Traditionele datawarehouse omgevingen zijn niet in staat de groeiende hoeveelheden data te verwerken. Daarnaast zijn deze omgevingen niet ingericht om meer analytsiche of real time vragen te beantwoorden. Hiervoor is een nieuwe architectuur nodig; een data platform. Wij werken met het Microsoft Azure platform voor het realiseren van een dergelijk platform. Bovenop deze platforms realiseren wij data oplossingen.

Digital Twins

Een digital twins oplossing creëert een virtuele representatie van een fysiek product of een dienst. Hiermee is het mogelijk om in de digitale wereld te experimenteren en kennis te vergaren voor toepassing in de fysieke wereld. Winvsion realiseert digital twins oplossingen op basis van Microsoft Azure platform.

Samenwerking BeSense (Heijmans)

Winvision heeft zich als preferred partner aan BeSense verbonden. In deze hoedanigheid zijn wij verantwoordelijk voor het achterliggende cloudplatform in Microsoft Azure en zijn wij het eerste aanspreekpunt voor gebouwbeheerders en facilitymanagers van bedrijven waar BeSense is geïmplementeerd.

We denken graag met u mee

Heeft u een vraag of wilt u optimaal gebruikmaken van innovatieve ICT? Laat een bericht achter en wij reageren zo snel mogelijk.

Robbert Post
Manager Commercie
robbert.post@winvision.nl 06 - 247 807 10