Internet of things, (big) data, domotica of werken in de cloud. Vaak genoemd, maar hoe past u deze abstracte concepten toe binnen uw organisatie? Hoe helpen ze bij de uitdagingen waar u voor staat? Wij vertellen het u graag, want wij kennen die uitdagingen. Samen maken wij uw organisatie meer toekomstbestendig.

IoT-platform

Waar wil een organisatie over twee tot drie jaar staan? Welke strategie zorgt ervoor dat de bedrijfsdoelstellingen minimaal gerealiseerd worden? Dat is een ‘business’-vraagstuk, maar dat kan niet los gezien worden van de ICT-strategie. ICT maakt het mogelijk dat organisaties zich blijven ontwikkelen en transformeren.
Meer over IoT >

Intelligent cloud

Overstappen naar de cloud kan verschillende dingen betekenen. Een organisatie kan kiezen om cloudapplicaties als Office 365 af te nemen, de cloud voor dataopslag te gebruiken of grote delen van de hardware, software en infrastructuur in de cloud onder te brengen en deze als een service af te nemen.
Meer over intelligent cloud >

Azure devops

Microsoft Azure Platform is een cloud computing-platform van Microsoft waarmee een groot aantal internetdiensten aangeboden kan worden via het internet, zoals Analyse tools, rekenkracht, databases, opslag en websites. Het platform biedt u de mogelijkheid om flexibeler te zijn in het gebruik van diensten, meer te bereiken voor de eindgebruikers en soms ook geld te besparen.
Meer over Microsoft Azure >

Digital twins

Azure Digital Twins is het eerste IoT-platform dat een volledige digitale representatie maakt van een fysieke omgeving. Dat betekent dat elk gebouw of object – van kantoor, campus of ziekenhuis tot winkelcentrum, parkeergarage, fabriekscomplex, straat en zelfs stad – in context slim beheerd en aangestuurd kan worden.
Meer over digital twins >

Meer weten?

Robbert Post
Manager Commercie
robbert.post@winvision.nl Meer weten?