1. Home
  2. Smartcampus Prijsvraag

Smartcampus Prijsvraag

Algemene voorwaarden prijsvraag

Door deelname aan de prijsvraag gaat de deelnemer akkoord met onderstaande voorwaarden:

  1. Deelnemers tot 16 jaar verklaren toestemming van (een) ouder(s) te hebben verkregen voor deelname aan de prijsvraag
  2. De winnaars kunnen per telefoon of e-mail bericht ontvangen van de gewonnen prijs op het door de deelnemer opgegeven e-mailadres, of telefoonnummer.
  3. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
  4. De deelnemer geeft toestemming tot de verwerking van persoonsgegevens in verband met deelname aan de prijsvraag. De persoonsgegevens kunnen worden gebruikt om uitvoering te geven aan de prijsvraag en de uitreiking van de prijs. Winvision mag de persoonsgegevens opnemen in haar gegevensbestand, dat vertrouwelijk zal worden behandeld (zie privacyverklaring).
  5. Binnen enkele weken zal de gewonnen prijs per post aan de winnaar worden verzonden, of op een andere wijze ( bijvoorbeeld persoonlijk) aan de winnaar worden overhandigd.
  6. Gebruik van de ter beschikking gestelde prijs is voor rekening en risico van de winnaar. Winvision kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de prijs door de winnaar.
  7. Voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de prijsvraag kun je gebruik maken van het contactformulier. Vermeld daarbij altijd de naam van de prijsvraag.
  8. Winvision zal zo spoedig mogelijk reageren.
 

Deel op social media