1. Home
  2. Thema's
  3. Communiceren

Communiceren

In welke sector uw organisatie ook actief is, communiceren is uw core-business. U communiceert de hele dag met relaties, collega’s, klanten en opdrachtgevers. Dat gebeurt op allerlei niveaus via verschillende kanalen. De technologie verandert snel, maar de behoefte blijft gelijk. U wilt efficiënt en gericht communiceren via de meest geëigende techniek, zonder nodeloze dialogen.


Communicatie gaat ‘face-to-face’, telefonisch, via beeldverbinding of online via website, e-mail en social media. Hoe het contact ook verloopt, u wilt geen dubbele of irrelevante informatie ontvangen of hoeven verstrekken, u wilt uw communicatiepartner(s) zo goed mogelijk kennen en effectief informatie kunnen uitwisselen. Ook als het contact doorlopend wisselt van communicatiekanaal. En kent u de gesprekspartner niet, dan wilt u weten wie u voor specifieke onderwerpen moet benaderen en wanneer de juiste persoon beschikbaar is.

Dat vraagt om integratie van de verschillende communicatievormen. Telefonie met interne of externe gesprekspartners, videoconferencing, chats, tekstberichten, live-berichtgeving via Facebook of Twitter: elk contact draagt bij aan het totale relatiebeeld en helpt om de persoonlijke communicatie steeds verder te verbeteren.

Winvision helpt u bij de inrichting van de afzonderlijke kanalen en technologieën en zorgt voor integratie van relevante communicatievormen. Wij zorgen er samen met u voor dat communicatie effectief en efficiënt verloopt en dat u uw communicatiekanalen gericht en zo persoonlijk mogelijk kunt inzetten, passend binnen de communicatiestijl van uw organisatie.

Meer weten?

Hans van Zonneveld

IT Strategy Consultant

hans.vanzonneveld@winvision.nl
030 - 658 01 58

Deel op social media