Cliënten en patiënten in zorginstellingen mogen op dit moment geen bezoek ontvangen vanwege de coronacrisis. Winvision helpt zodat zij tóch kunnen communiceren met hun naasten. Dat doen we met een plug-and-play communicatiepakket bestaande uit een set ingerichte tablets en (adoptie-)diensten om uw zorgmedewerkers te ondersteunen bij de inzet.

Met de noodregeling die de overheid heeft afgekondigd is direct geld beschikbaar voor investeringen in zorg op afstand. Per aanvraag is euro 50.000,-  beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.

Hoe werkt het plug-and-play communicatiepakket? 
 
• We leveren een set tablets met toetsenbord, volledig geïnstalleerd met Windows 10 en Microsoft Teams om mee te beeldbellen;  

• Uw medewerkers plannen met Microsoft Teams afspraken tussen de cliënten/patiënten en hun naasten;   
• Uw medewerkers begeleiden de videogesprekken (klaarzetten, aan- en uitzetten, et cetera);  
• Om uw medewerkers wegwijs te maken leveren we ondersteuning in de vorm van een e-learning, een instructie en adoptiediensten (1 jaar geldig);  
• Deze actie geldt zolang de voorraad strekt;  
• Voor een tablet en begeleiding vragen we een eenmalige investering van € 250,- exclusief BTW;   
• Naast de aangeboden tablet leveren wij ook andere merken voor een voordelig tarief. Denk bijvoorbeeld aan Dell, HP of Microsoft Surface. Neem contact met ons op voor meer informatie.  

Let op! Alleen organisaties die al gebruikmaken van Office365 (noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van Microsoft Teams) komen in aanmerking voor de tablets. 

Aanvragen tablets
Ben je al klant bij Winvision? Neem dan rechtstreeks contact op met jouw contactpersoon.  

“Bewoners van Kennemerhart kunnen vanaf nu videobellen met hun familie en naasten. Dit zorgt soms voor wat verwarring want niet iedereen kent het fenomeen videobellen. ‘Maar is dit dan wel echt?’, het brengt leuke reacties teweeg bij zowel bewoner als familie.” – ouderenzorginstelling Kennemerhart

Kennemerhart cliënten bellen via tablets met hun naasten

Cliënten van Kennemerhart, ouderenzorgorganisatie uit Zuid-Kennemerland, communiceren sinds kort met hun naasten via videobellen. Veilig op afstand kunnen ze communiceren met kinderen, familie en vrienden. Hiermee worden de ouderen uit hun isolement gehaald. Via een videoverbinding bellen zij nu met hun naasten op een afgesproken tijdstip. De zorgmedewerkers van Kennemerhart krijgen begeleiding van Winvision en helpen zelf bij het plannen en opzetten van de verbinding en zorgen dat de gesprekken vlot plaats kunnen vinden.  

Omdat Kennemerhart gebruikmaakt van de software Office365 kunnen de gesprekken plaatsvinden via Microsoft Teams dat op de Predia Basic tablets is geïnstalleerd. De Predia Basic heeft een touchscreen, toetsenbord en een batterijduur van 6 uur.

Aanvraagformulier

Vraag de tablets aan door hiernaast het formulier in te vullen.

Arno van de Rijdt
Key Account Manager Healthcare
arno.vanderijdt@winvision.nl 06 - 29 528 007
Adoptie & verandermanagement
> Lees meer
Moderne werkplek
> Lees meer