Afgeronde webinars

Wil je graag webinars terugkijken? Hieronder vind je de live webinars die hebben plaatsgevonden.

Masterclass slimme gebouwen

In deze masterclass leer jij alles over hoe IoT-technologie ingezet kan worden in een gebouw. De masterclass wordt gepresenteerd in Microsoft Teams.

Microsoft Power Platform

Om je mee te nemen in de mogelijkheden van het Microsoft Power Platform organiseren we drie online informatiesessies: voor de bouw, de zorg en het onderwijs De informatiesessies zijn van 15.00 uur tot 17.00 uur en worden gepresenteerd in Microsoft Teams.

Van ad hoc naar strategische inrichting van MS Teams

De afgelopen periode zijn veel bedrijven in korte tijd volledig op afstand gaan werken. Digitale tools als Microsoft Teams zijn onmisbaar om dat op een goede manier te kunnen doen. Maar doordat de verandering zó abrupt is geweest, werken veel bedrijven nog erg ad hoc met MS Teams. Zo ontstaat er al snel een wildgroei aan nieuwe teams.

Werken op afstand

Zo wordt jouw organisatie een Microsoft Teams superhero! Bijna geen enkel bedrijf ontkomt er nog aan: werken op afstand. De meeste organisaties hebben dan ook in een mum van tijd een enorme digitale omslag gemaakt. Toch merken wij in de praktijk dat je al snel tegen belangrijke vragen of problemen aan kunt lopen.

Aankomende webinars

Er zijn op dit moment nog geen webinars gepland. Wil je aankomende webinars in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse update. Ook krijg je de mogelijkheid om webinars terug te kijken.