Samen zorgen we ervoor dat onze oplossingen onderdeel worden van de dagelijkse praktijk. Door technologische en menselijke verandering gelijktijdig te realiseren. Zo geven wij onze klanten een blijvende voorsprong in hun digitale transformatie.

Cloud & Clear.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die het verschil willen maken. Werken bij Winvision staat gelijk aan elkaar inspireren en uitdagen. Elke dag staat in het teken van zoeken naar creatieve en innovatieve IT-oplossingen om het (bedrijfs)leven te vergemakkelijken.

Volg je dromen. Volg je passie. Gebruik je talenten.

 

 

Goede balans tussen privé & werk

Bij Winvision willen we weten wat mensen beweegt en hoe we kunnen helpen. Wij bieden de beste ICT-oplossingen in nauwe samenwerking met onze klanten. Met een scherp oog voor ontwikkelingen in de markt, technologie, innovatie en menselijke veranderingen worden onze ICT-oplossingen vanzelf onderdeel van de dagelijkse praktijk. 

 

Onze kernwaarden

Bij Winvision zijn we authentiek en klantgericht. We hechten veel waarde aan samen de schouders eronder zetten, op weg naar glansrijke innovatie.

Authentiek
 • Je krijgt de ruimte om jezelf te zijn en je te ontplooien.
 • Wij moedigen je aan zelf het initiatief te nemen…
Klantgericht
 • Wij zijn altijd geïnteresseerd in de mensen waarmee we werken en de markten waarin we werken.
 • We zijn bereid extra stappen te zetten om het gezamenlijke doel te bereiken, waardoor onze klanten succesvol kunnen zijn.
Samen
 • We staan klaar voor elkaar, zodat we als team ook succesvol zijn.
 • Er is altijd oprechte interesse tussen collega’s, of dat nu werk- of privé gerelateerd is.
 • We zijn samen klantgericht…
 • Onze uitjes, clubmeetings, meetups en ons pand zorgen voor een open en positieve (werk)sfeer.
Innovatie
 • We doen er alles aan om voorop te blijven lopen.
 • We koesteren onze passie voor techniek, menselijke veranderingen en markten.
 • We zien het delen van onze kennis als een kans om zelf ook van anderen te leren, zowel binnen als buiten de organisatie.
 • Vijf keer per jaar hackaton…

 

Interesse in de mogelijkheden die we jou kunnen bieden? Wil je nader kennismaken met Winvision? Neem dan contact op met onze recruiter Freia Fransen (f.fransen@winvision.nl) of stuur je open sollicitatie.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de Career Alert.

Jouw collega's

Frank van Houten
Senior Developer
"Van begin tot eind betrokken zijn bij het ontwerpen, bouwen en doorontwikkelen van applicaties op cutting-edge Microsoft technologie. Niet alleen samen met super toffe, capabele collega's maar ook in hechte samenwerking met innoverende klanten"
Ton de Haan
Adviseur Smart IT
"Maximaal pionieren op gebied van IoT, machine learning en artificial intelligence. We zijn echt innovatief bezig"
Mike van Zandwijk
Principal Consultant
"Winvision heeft een open cultuur met de focus op samenwerken. Het uitspreken van waardering is bij ons meer regel dan uitzondering"
Wietske Aalders
Teamlead Adoptie
"Het is zo gaaf om onderdeel te zijn van een bedrijf dat durft te ondernemen en altijd de klant voorop heeft staan"

Wat wordt jouw carrièrepad?

De mooist denkbare loopbaan in de IT is er een waarbij je zelf kunt bepalen waar je heen gaat. En dat is precies hoe het werkt bij Odin Groep, waartoe Winvision behoort. Bij ons is jouw carrière niet per se een vooraf vastgelegd traject van A naar B. Wij bieden je een netwerk van ’career tracks’ waarbij overstappen naar een andere functie altijd een optie is.