1. Home
  2. Join the club
  3. Jouw collega's
  4. Christiaan

Christiaan

Junior Developer

Hoe ben je bij Winvision terecht gekomen?

Vorig jaar januari ben ik afgestudeerd aan de opleiding bewegingswetenschappen en heb ik mijn master gehaald. De meeste mensen gaan na deze studie werken als onderzoeker, maar daar lagen mijn ambities niet. Tijdens mijn studie merkte ik dat IT en programmeerlessen mij erg trokken. Ik besloot daar meer mee te willen doen. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan bij een detacheerder. Ik heb daar eerst 5 maanden een opleiding tot developer gekregen en werkervaring opgedaan. Via hen ben ik in juli vorig jaar bij Winvision terechtgekomen. Op dit moment ben ik nog gedetacheerd, maar per eind februari treed ik hier vast in dienst.

Waar houd je je mee bezig?

Ik werk nu bij Winvision in het team van Madaster. Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een materialenpaspoort, een online platform waarbij materialen in vastgoed kunnen worden geregistreerd. Veel materialen in de bouw kunnen worden hergebruikt. Zo’n materialenpaspoort helpt bij het hergebruiken van materialen wat leidt tot minder afval.

Per sprint werken we aan veel verschillende functionaliteiten. Ik werk nauw samen met mijn collega developers, maar ook met testers, of met onze vormgever. We zitten als team in een en dezelfde ruimte, dus we hebben korte lijntjes naar elkaar. Wat ik erg leuk vind is de veelzijdigheid van mijn werk, zo ben ik het ene moment bezig met puur ontwikkelen, het programmeren, en op het andere moment houd ik me bezig met de gebruikerskant. Hoe kijkt een gebruiker hier later tegenaan, is het duidelijk en gebruikersvriendelijk? In ons team zitten ook testers, zij kijken weer op een ander manier aan tegen hetgeen wij bouwen. Zij geven regelmatig feedback en dat is heel handig, zo kunnen wij snel aanpassingen maken. Ook erg leerzaam, aangezien zij soms dingen zien waar je zelf nog niet aan had gedacht.

Typisch Winvision

De sfeer is hier erg goed. Er is geen hiërarchie, we gaan hier gelijkwaardig met elkaar om. En mijn werk is erg afwisselend, ik zou er niet aan moeten denken de hele dag hetzelfde te moeten doen. Ik hoop hier nog vele jaren te mogen werken. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van alle collega’s is erg motiverend en zorgt er mede voor dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga. Iedere dag leer je weer wat nieuws, zowel op het vlak van programmeren, waarbij we bij Winvision vaak gebruik maken van de nieuwste technologieën. Maar ook leer ik veel op het vlak van de bouw door Madaster wat ook erg interessant is.

Buiten het werk

Buiten mijn werk om besteed ik veel tijd aan korfbal. Ik speel zelf, maar vind het ook erg leuk om training te geven aan de jeugd. Daarnaast zit ik ook in de commissie die activiteiten voor de jeugd organiseert zoals een filmavond, disco, spelletjesavond enz.

Meer weten?

Christiaan de Sain

Junior Developer


Ook werken bij Winvision? Neem contact met ons op!

Nieuwste vacatures

Ons DNA

Deel op social media