1. Home
  2. Join the club
  3. Jouw collega's
  4. Daniella

Daniella

Resource Planner

Danièlla is 5 jaar werkzaam bij Winvision. We zijn benieuwd hoe haar dat bevalt en stelden haar wat vragen.

Wat is jouw rol bij Winvision?

Ik ben Resource Planner en werk op de afdeling Operations. Mijn werk bestaat uit informatie halen, brengen en iedereen zo goed als mogelijk behulpzaam zijn bij allerhande problemen en vragen. Dit betekent dat ik aan de hand van offertes een zo optimaal mogelijk team samenstel op basis van kennis, beschikbaarheid en afspraken die in de offerte gemaakt zijn met de klant. Zowel interne medewerkers als externe medewerkers worden door mij ingezet, respectievelijk ingehuurd. Dit team zet ik in reservering tot het sein vanuit sales komt dat de opdracht gewonnen is.

Daarnaast voer ik de quote gegevens in CRM op t.b.v. projecten, zodat de klant de juiste gegevens op de factuur krijgt. Ook zorg ik dat de reserveringen overgenomen worden in Project2010 tegen de juiste tarieven en draag alles over aan de projectmanager.

Tijdens de uitvoering van projecten komen er allerhande vragen en planningsproblemen bij mij terecht en ik probeer iedereen zo goed als mogelijk verder te helpen door oplossingen te bieden. Dit varieert van vragen over quotes, budgetophogingen, overplanningen, onderplanningen verschuivingen, uren, problemen met EPM/Project, cijfers, rapportages en ook of ik een gezellig weekend heb gehad.

Wekelijks is het mijn verantwoording dat alle uren die gemaakt zijn ook via de timesheets binnenkomen. Maandelijks zorg ik ervoor dat de Projectmanagers en Servicemanagers de facturatiecontrole in bezit krijgen.  Ik verzorg ook de export van de uren zodat de afdeling Finance de facturen kan versturen.

Typisch Winvision

Samen met elkaar het onmogelijke mogelijk te maken en proberen de opdracht te vervullen zodat de medewerkers en klanten tevreden zijn.

Welke van onze 5 kernwaarden spreekt jou het meest aan en waarom?

Dat is 'Betrokken': omdat ik vanuit mijn rol met iedereen binnen het bedrijf te maken heb. Voor velen ondersteuning kan bieden op administratief vlak en de deur staat altijd open voor iedereen die iets wil vragen, weten of een sociaal praatje aan wil gaan. Ik help graag daar waar mogelijk, om zo een steentje bij te kunnen dragen aan een mooi resultaat.

Meer weten?

Nieuwste vacatures

Ons DNA

Deel op social media