1. Home
  2. Join the club
  3. Jouw collega's
  4. Dennis

Dennis

Senior Functioneel Consultant

Wat is jouw rol binnen Winvision?

Ik ben zo’n 8 jaar geleden bij Winvision binnengekomen als student. Ik was op zoek naar een afstudeerstage en was een half jaar daarvoor door Winvision benaderd om eens te komen kennismaken. Een half jaar later heb ik dit ook werkelijk gedaan en mijn stage was een feit. Tijdens mijn stage heb ik een aanbieding gekregen om in vaste dienst te komen en dit kon ik natuurlijk niet laten lopen. Winvision is een heel gezellig bedrijf met korte lijnen. Het is een relatief kleine organisatie waardoor je binding hebt met de meeste mensen en ze ook persoonlijk kent. Je hebt veel aandacht voor elkaar en de sfeer is erg goed. 

Mijn rol is Senior Functioneel Consultant op de afdeling Beheer. Ik heb te maken met verzoeken tot wijzigingen, technische vragen of het oplossen van incidenten of problemen. Binnen Winvision hebben we applicaties die veelal gebaseerd zijn op de nieuwste Microsoft technologieën. Daarbij bestaat een oplossing altijd uit een samenspel tussen techniek en bedrijfsprocessen. Wat ik de laatste tijd meer doe vergeleken met vroeger, is het begeleiden van implementaties en het geven van trainingen. Dat kunnen functionele trainingen zijn, maar ook technische trainingen. Ik doe dat voor collega’s, maar ook bij de klant of soms voor eindgebruikers.

Welke kernwaarde van Winvision spreekt jou het meest aan?

Dat is ‘Leergierig’, daar herken ik Winvision in. Als partner van Microsoft mogen wij producten vaak als eerste proberen. En we zijn veel bezig op het gebied van innovatie. Daar hebben we op kantoor ook veel kennisdelingssessies of bootcamps over. We proberen die nieuwste technieken onder zoveel mogelijk mensen te verspreiden, kennis te delen en dat is iets wat mij erg aanspreekt. Ik wil zelf altijd met de nieuwste dingen aan de slag zijn. Daar krijg ik energie van. Ik geef zelf ook wel eens van dat soort sessies, het is geven en nemen. Het is een cultuur waarin je niet alleen maar aan het absorberen bent, maar je deelt je eigen kennis ook met anderen.

Ik doe regelmatig mee aan de hackathon. De hackathon is een heel weekend waarin collega’s bezig gaan met techniek waar ze normaal niet mee bezig zijn, maar waar ze graag meer van willen weten. Het is vooral bedoeld als iets wat niet direct met je eigen functie te maken heeft. Hier komen vaak creatieve dingen naar boven. Soms komen er complete oplossingen uit naar voren die verder uitgewerkt kunnen worden.

Dit jaar ben ik naar Ignite in Orlando geweest. Stukje netwerken, andere omgeving. Zo’n conferentie is een perfect moment om met nieuwe technieken bezig te zijn, om dat weer goed in het totaalplaatje te passen. Dat zijn leuke dingen, dat kan ik eenieder aanraden. Als iemand terugkomt van een conferentie kun je dat meestal goed merken. Vol energie, zin om dingen op te pakken.

Vele activiteiten buiten werk om

Wat ik heel leuk vind aan Winvision zijn de vele sportieve activiteiten waaraan je kunt meedoen. Collega’s gaan ook buiten werktijd met elkaar om, waardoor er echt een band met elkaar ontstaat. Er is bijvoorbeeld een hardloopgroepje waar ik ook aan meedoe, er is een zaalvoetbalgroepje en er zijn collega’s die samen golfen. Het beperkt zich overigens niet tot sportactiviteiten, er is ook een BBQ-groep.


Meer weten?

Dennis Goedegebuure

Senior Functioneel Consultant


Ook werken bij Winvision? Neem contact met ons op!

Nieuwste vacatures

Ons DNA

Deel op social media