Eelco

Eelco is Senior Technisch Beheerder en werkt alweer 10 jaar bij Winvision. We zijn benieuwd wat werken bij Winvision voor hem betekent.

Typisch Winvision

Voor mij is “Typisch Winvision” de collegialiteit binnen het bedrijf. Ik vind het fijn dat Winvision niet een heel groot bedrijf is, en dat je daarom (bijna) iedereen kent. Elkaar helpen en samen de goede dingen doen wordt daardoor al een stuk makkelijker. Dat stukje samenwerking, de open communicatie en waardering voor elkaar laat me al 10 jaar met veel plezier naar m’n werk toegaan.

Welke van onze 5 kernwaarden spreekt jou het meest aan en waarom?

'Leergierig' spreekt mij het meest aan. Voor mij is kennisverrijking altijd een grote drijfveer in mijn leven geweest. Toen ik bij Winvision ging werken was één van de eerste dingen die gevraagd werd een motto voor het visitekaartje. Dit is bij mij geworden: “It is difficult to say what is impossible, for the dream of yesterday is the hope of today and the reality of tomorrow.” Het leven staat niet stil en de mensheid blijft op vele manieren continu groeien. De IT is wat dat betreft een uitvergroting hiervan. Dagelijks zijn er wel ontwikkelingen, en niet meegaan in die ontwikkelingen is geen optie. Leergierig zijn is dus essentieel om je werk goed te blijven doen.

Bij Winvision krijg ik voor kennisverrijking alle mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan opleidingen voor certificering, bezoek aan congressen, maar ook kennisdelingssessies voor en door collega’s. Winvision investeert hierin en zorgt er zo voor dat ik voorop kan blijven lopen in mijn werk. Elke dag nieuwe uitdagingen en nieuwe dromen!