1. Home
  2. Join the club
  3. Jouw collega's
  4. Jakob

Jakob

Senior Solution Consultant

Jakob werkt alweer 5 jaar bij Winvision. We zijn benieuwd hoe hem dat bevalt en stelden hem daarom de volgende vragen:

Wat is jouw rol bij Winvision?

Ik ben Senior Solution Consultant. Vanuit deze functie zit ik veel bij klanten. Samen bekijken we hoe de inzet van een applicatie of platform kan bijdragen aan het behalen van bedrijfsdoelen. Denk hierbij vooral aan efficiency, gebruikersgemak en stuurinformatie. De afgelopen jaren doe ik dit voornamelijk voor ons WinCare platform, een platform voor jeugdhulporganisaties. Naast de rol van consultant, begeleid ik ook standaardimplementaties en geef ik demo’s tijdens salestrajecten en op beurzen. Verder ben ik onderdeel van het productmanagementteam van WinCare. Dat betekent dat ik goed op de hoogte moet blijven van de ontwikkelingen in de jeugdhulp en ontwikkelingen in techniek. Ik ben continu in gesprek met jeugdhulporganisaties, klanten van WinCare en ons productontwikkelteam. Never a dull moment!

Typisch Winvision?

Na vijf jaar Winvision is een van de zaken die mij opvalt de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Winvision kijkt goed naar de kwaliteiten en de ambities van de medewerkers. Hierdoor was het voor mij eenvoudig om te groeien naar een combinatie van rollen waar ik nog meer energie van krijg. De cultuur bij Winvision zou ik samenvatten in sociaal, innoverend en resultaatgericht, waarbij het succes van de klant centraal staat. Collega’s zijn makkelijk te benaderen, en de kennis en ervaring die we opdoen delen we pro-actief. Er is veel ruimte voor ontwikkeling, en bezig zijn met ontwikkelingen zoals nieuwe technologieën. Dit gaat gepaard met een gezonde werkdruk ;-).

Welke van onze 5 kernwaarden spreekt jou het meest aan en waarom?

Ik vind het moeilijk hier tussen te kiezen omdat alle vijf de kernwaarden mij aanspreken en onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn in mijn functie. Als ik dan een keuze moet maken dan stel ik 'Betrokkenheid' voorop. Ik was in de eerste plaats klant van Winvision en heb de organisatie leren kennen als een organisatie die erg betrokken en begaan is met haar klanten. Dit vond ik zeer prettig. Ik merkte al snel dat Winvision stuurt op de lange termijn relatie en daarom de doelen van de klant centraal stelt bij het oppakken van projecten. Realistisch, adviserend en flexibel. Als klant kon ik daarom een goede vertrouwensrelatie opbouwen waardoor de juiste beslissingen werden genomen, en budgetten op de juiste wijze werden besteed. Dit was voor mij ook de reden om bij Winvision te gaan werken. Nu ik voor Winvision projecten uitvoer bij klanten, zorg ik dat het klantbelang altijd voorop staat.

Meer weten?

Jakob van Gorp

Senior Solution Consultant


Ook werken bij Winvision? Neem contact met ons op!

Nieuwste vacatures

Ons DNA

Deel op social media