Marlijn

Marlijn werkt 5 jaar bij Winvision als Developer. Hoe bevalt het werken bij Winvision eigenlijk? We stelden haar wat vragen.

Wat is jouw rol bij Winvision?

Ik ben een van de developers bij Winvision. Op dit moment specifiek voor ons product WinCare, maar in het verleden ook veel bij ApplicatieBeheer en diverse klanten gezeten. Ik hou me nu vooral bezig met het ontwikkelen binnen/tegen Microsoft CRM, maar ook Sharepoint en gewoon .NET en HTML is mij niet vreemd. Een lekkere mix van verschillende werkzaamheden!

Typisch Winvision?

Als ik aan vrienden uitleg waarom het zo leuk is op mijn werk dan is eigenlijk het eerste wat in me op komt “Alles kan, alles mag... en alles doen!” We werken hard, met een hoge mate van zelfstandigheid, met veel plezier en krijgen daar veel flexibiliteit, kansen om te groeien en te innoveren voor terug. Het is het totaal pakket: Werken met ontzettend slimme mensen, nieuwe technieken en aan het einde van de dag tevreden naar huis.

Welke van onze 5 kernwaarden spreekt jou het meest aan en waarom?

Ik ben een echte teamplayer dus Teamspirit is voor mij erg belangrijk. Samen werken en samenwerken! Met elkaar voor elkaar... Ik vind bij Winvision de collega’s waar ik veel van kan leren en maar waar ook mijn input gewaardeerd wordt. Onderdeel uitmaken van een team, zij het een projectteam of onderdeel van de club beheer, overal kan je een steentje bijdragen en je ontwikkelen.