1. Home
  2. Join the club
  3. Jouw collega's
  4. Marlijn

Marlijn

Developer

Marlijn werkt inmiddels 7 jaar bij Winvision, eerst als Developer maar nu als “Technisch” Tester. Hoe bevalt het werken bij Winvision eigenlijk? We stelden haar wat vragen.

Wat is jouw rol bij Winvision?

Ik ben een van de testers bij Winvision. Op dit moment specifiek voor ons product WinCare, maar in het verleden ook veel bij ApplicatieBeheer en diverse klanten gezeten. Voorheen was ik als Developer werkzaam en heb toen meegeholpen aan het opzetten van de geautomatiseerde tests en vond dat zo leuk dat ik me heb weten om te scholen tot Tester. Ik hou me nu vooral bezig met het ontwikkelen van geautomatiseerde tests (zowel UI-tests als Unittests) binnen/tegen Microsoft CRM. Hierbij komt een stuk programmeren in C#, Selenium, Javascript en al wat nog meer kijken. Maar ook het “ouderwetse” functioneel testen doen we erbij. Een lekkere mix van verschillende werkzaamheden!

Typisch Winvision?

Als ik aan vrienden uitleg waarom het zo leuk is op mijn werk dan is eigenlijk het eerste wat in me op komt “Alles kan, alles mag... en alles doen!” We werken hard, met een hoge mate van zelfstandigheid, met veel plezier en krijgen daar veel flexibiliteit, kansen om te groeien en te innoveren voor terug. Het is het totaal pakket: Werken met ontzettend slimme mensen, nieuwe technieken en aan het einde van de dag tevreden naar huis.

Welke van onze 5 kernwaarden spreekt jou het meest aan en waarom?

Ik ben een echte teamplayer dus Teamspirit is voor mij erg belangrijk. Samen werken en samenwerken! Met elkaar voor elkaar... Ik vind bij Winvision de collega’s waar ik veel van kan leren en maar waar ook mijn input gewaardeerd wordt. Onderdeel uitmaken van een team, zij het een projectteam of onderdeel van de club beheer, overal kan je een steentje bijdragen en je ontwikkelen.

Meer weten?

Nieuwste vacatures

Ons DNA

Deel op social media