Menno

Manager Projecten

Menno is Manager Projecten bij Winvision en werkt alweer 10 jaar bij ons. We zijn benieuwd hoe het werken bij Winvision hem bevalt en stelden hem daarom de volgende vragen:

Wat is jouw rol bij Winvision?

Ik ben Manager Projecten. Dit betekent dat ik eindverantwoordelijk ben voor de projectenorganisatie. Dat houdt in dat ik een delivery verantwoordelijkheid heb richting onze klanten. Dit doe ik samen met een team van projectmanagers.

Typisch Winvision?

Het is typisch Winvision om een project wat vooraf onmogelijk lijkt te zijn toch tot een goed einde te brengen. Ik denk dat wij heel erg goed zijn in het op maat maken van een projectaanpak waardoor we heel succesvol kunnen zijn. Dit in combinatie met onze platform kennis en kunde en onze doorpak mentaliteit zorgt er eigenlijk altijd voor dat we succesvol zijn voor onze klanten.

Welke van onze 5 kernwaarden spreekt jou het meest aan en waarom?

'Betrokkenheid' spreekt mij het meeste aan. Ik merk veelvuldig in onze projecten dat mensen enorm betrokken zijn en vanuit die betrokkenheid altijd willen leveren. Er is een enorme drive bij de mensen om voor het succes te gaan in de projecten. Als we daar dingen anders voor moeten doen dan we gewend zijn dan doen we dat, het eindresultaat staat centraal. Dit is iets wat ik echt in alle lagen van onze organisatie bemerk en dat vind ik echt een hele mooie en goede mentaliteit. Het zit als het ware in ons DNA.