1. Home
  2. Join the club
  3. Jouw collega's
  4. Noa

Noa

Functioneel Consultant

Noa werkt als Functioneel Consultant bij Winvision. We zijn benieuwd hoe zij het ervaart om te werken bij Winvision en stelden haar de volgende 2 vragen:

Typisch Winvision

Wat ik typisch Winvision vind is de vrijheid die je hier krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ik ben begonnen als developer, maar na een tijdje leek het mij ook leuk om wat meer de kant op te gaan van Functioneel Consultant. Nadat ik dit bij mijn manager had aangegeven, kon ik al snel taken oppakken die onder deze functie vallen. Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om helemaal naar deze functie over te gaan. Dit was zeker geen makkelijke beslissing. Dankzij de vrijheid en de goede begeleiding die ik heb gekregen in dit proces, had ik ruim de tijd om hier goed over na te denken. Hierdoor heb ik geen overhaaste beslissing hoeven maken waar ik achteraf misschien spijt van had gekregen.

Welke van onze 5 kernwaarden spreekt jou het meest aan en waarom?

Wat mij het meest aanspreekt is de 'Teamspirit' binnen Winvision. Iedereen staat altijd klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden. Hierdoor voelde ik me snel thuis in het team en leerde ik ook snel collega’s van andere afdelingen kennen. In het begin vond ik het wat eng om zomaar met mijn vragen aan te komen, maar je leert hier al snel dat je juist wél moet vragen. Toen ik begon bij Winvision werd ik echt in het diepe gegooid, maar doordat iedereen graag zijn kennis deelt, leer je heel snel. Er worden regelmatig kennisdelingssessies georganiseerd waar je bij aan kunt schuiven. En op de maandmeeting vertellen collega’s vaak over projecten waar ze mee bezig zijn of over nieuwe technologische ontwikkelingen. Zo blijf je op de hoogte wat er speelt en dit werkt erg motiverend!

Nieuwste vacatures

Ons DNA

Deel op social media