Robbin

Wat is jouw rol bij Winvision?

Ik ben 10 jaar geleden bij Winvision begonnen als Systems Engineer. Voordat ik bij Winvision in dienst kwam had ik veel gewerkt met Citrix en Microsoft producten, zoals bijvoorbeeld Microsoft System Center producten en de Citrix XenApp suite. Naast deze applicaties waar ik nog steeds werkzaam in ben, heb ik in de tijd bij Winvision mijn kennis flink uitgebreid en hierbij heb ik een primaire focus gehad op de nieuwe Microsoft technologieën. Tegenwoordig ontwikkelen we veel platformen in de cloud, dus nieuwe oplossingen bouwen in Microsoft Azure zijn hierin leuk en uitdagend. Wat ik persoonlijk erg prettig vind bij Winvision, is dat we voornamelijk op projectbasis werken. Ieder project heeft een duidelijk begin en einde. Hierdoor is ook geen een project hetzelfde en dit biedt je de mogelijkheid om veel expertise op te doen van verschillende omgevingen bij veel verschillende klanten. In een week zit je dagelijks soms bij verschillende klanten, dat maakt mijn werk erg divers. Er treedt niet snel een sleur op.

In mijn huidige rol lever ik bij projecten een actieve bijdrage om projecten tot een succesvol einde uit te voeren. Ik adviseer klanten bij het opzetten van beheerde of onbeheerde werkplekconcepten op basis van Microsoft-technologie of Citrix-technologie aangevuld met producten die in de markt populair zijn. Bijvoorbeeld het opzetten van een VDI desktop infrastructuur of het inrichten van een moderne werkplek infrastructuur wat zich voornamelijk richt op Software-as-a-Service applicaties. Klanten met een Cloud ambitie help ik hierbij graag op weg. Daarnaast schrijf ik technische ontwerpen vanuit verschillende invalshoeken en voor verschillende producten voor de projecten waar ik in betrokken ben.

Typisch Winvision?

Wat typisch aan Winvision is dat de kennis van je collega’s erg hoog is. We kunnen altijd bij elkaar aankloppen en we leren van elkaar, ook als we het eventjes zelf niet weten. Deze betrokkenheid maakt van Winvision een informele club met een erg hoog expertise gehalte.

Welke van onze 5 kernwaarden spreekt jou het meest aan?

Flexibiliteit: Bij Winvision is het mogelijk om je tijd en je werkomgeving flexibel in te richten. Door flexibel met je tijd om te gaan, kun je bijvoorbeeld overleggen inplannen als je onderweg bent. Hierdoor wordt tijd nuttig besteed. Ook de mogelijkheid om thuis te werken vind ik erg fijn. Hierdoor kun je je dagen ook op een andere manier indelen.

Heb je nog een leuke quote?

Een quote die ik altijd hanteer is: Success is not the key to happiness. Happiness is the key to success. If you love what you’re are doing, you will be successful.