Ronald

Ronald is Technisch Beheerder en werkt sinds 2014 bij Winvision. We zijn benieuwd hoe het werken bij Winvision hem bevalt en stelden hem daarom de volgende vragen: 

Wat is jouw rol bij Winvision?

Ik werk als Senior Technisch Beheerder bij de afdeling Technisch beheer. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor het remote en on-site beheer van diverse Virtual Desktop Infrastructure omgevingen van onze klanten. De werkzaamheden zijn uiteenlopend van het oplossen van incidenten, tot het uitschrijven, voorbereiden en uitvoeren van changes tot aan tafel met de klant meedenken in oplossingen. Daarnaast zijn er natuurlijk meer reguliere werkzaamheden die een dag vullen. Geen dag is hetzelfde en elke dag heeft nieuwe uitdagingen! Dit betekent ook ad-hoc schakelen en anticiperen. Samen met mijn collega’s van onze afdeling vormen wij een sterk team met diverse kennisgebieden. Een heel fijn team om mee samen te werken, maar nog fijner om op te kunnen vertrouwen wanneer je aan iets werkt dat net buiten je kennisgebied reikt; er is altijd iemand waarmee je kan schakelen als je de oplossing niet voor handen hebt. 

Typisch Winvision?

Dynamisch, vooruitstrevend, samen sta je sterker, persoonlijk en ontzettend gezellig! Winvision kenmerkt zich door hard werken, verantwoordelijkheid en je eigen initiatief voor werkzaamheden. Sit back and relax! is niet een van de kernwaarden van Winvision. We werken graag, we werken graag hard en willen het beste voor onze klanten. Ook is Winvision “on top of technology”, dus spelen en pionieren met de Hololens, maar ook de markt in gaan met een eigen product WinCare voor de jeugdzorg. Naast hard werken is het ook hard ontspannen. Op die momenten, bijvoorbeeld tijdens het bedrijfsuitje, dan vieren we onze successen en hebben we ongekend veel plezier tijdens activiteiten. Ook de maandmeeting is typisch Winvision. Naast de gebruikelijke facts en figures kijken en luisteren we naar presentaties van collega’s die hebben gewerkt aan een project waar we trots op zijn en sluiten we af met eten en een borrel.

Welke van onze 5 kernwaarden spreekt jou het meest aan en waarom?

De kernwaarden van Winvision: Betrokken, Ondernemend, Flexibel, Leergierig en Teamspirit, zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wanneer ik een van de vijf kernwaarden voor mezelf zou wegstrepen, dan ben ik niet die persoon. De kernwaarde: “Betrokken”, heeft mij vijf jaar geleden overgehaald om bij Winvision te gaan werken. Winvision heeft oprechte interesse in haar medewerkers, iedereen is gedreven in zijn of haar werk en we maken gezamenlijk die extra stap om onze klanten succesvol te maken en onze doelen te behalen. Daarnaast biedt Winvision mij veel ruimte voor ontwikkeling, wat wil zeggen dat ik niet alleen bezig ben met certificeringen, maar dat ik ook out-of-the-box bezig kan zijn met andere producten en systemen.

Heb je nog een leuke quote?

"Onmogelijkheden bepaal jezelf, onbegrensde mogelijkheden moet je zelf ontdekken."