Kom werken als Developer bij Winvision!

Als Developer werk je bij Winvision voor aansprekende klanten in de Zorg en het Onderwijs. Je werkt aan innovatieve en technisch uitdagende projecten op het gebied van Smart IT.

Cloud & Clear.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die het verschil willen maken. Werken bij Winvision staat gelijk aan elkaar inspireren en uitdagen. Elke dag staat in het teken van zoeken naar creatieve en innovatieve IT-oplossingen om het (bedrijfs)leven te vergemakkelijken.

Volg je dromen. Volg je passie. Gebruik je talenten.

Check de ervaring van Arjen
#developers

Waarom werken bij Winvision?

Als Developer werk je zeer nauw samen met de klant. In onze innovatieve projecten maken we steeds meer gebruik van Continious Integration & Continuous Development om snel en efficiënt software te ontwikkelen. Dat doen we met innovatieve tools, zoals Azure Functions, React en Vue.

Maar niet alleen de technische kant van het werk is top, want je komt terecht in een bedrijfscultuur waar openheid en transparantie op nummer 1 staan. Je bent allesbehalve een nummer binnen ons bedrijf, want nieuwe ideeën worden gewaardeerd en je krijgt veel tijd om innovatieve oplossingen te ontwikkelen. Zo kun je iets from scratch opzetten.

Last, maar zeker not least krijg je fantastische collega’s om mee samen te werken en kom je terecht in een zeer gezellig team. Zo borrelen we vaak, doen we mee aan hackathons, maar zijn we ook sportief bezig met bijvoorbeeld zaalvoetbal en tafeltennis. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om jouw carrière voort te zetten bij Winvision!

FRANK VAN HOUTEN
Senior Developer
"Van begin tot eind betrokken zijn bij het ontwerpen, bouwen en doorontwikkelen van applicaties op cutting-edge Microsoft technologie. Niet alleen samen met super toffe, capabele collega's maar ook in hechte samenwerking met innoverende klanten."

Drie redenen om te kiezen voor Winvision

Wil je meer informatie over een carrière als Developer bij Winvision?

Freia Fransen
Recruiter
f.fransen@odin-groep.nl 030 - 658 0158
Erik van Esch
Teammanager
e.vanesch@winvision.nl 030 - 658 0158