Werk mee aan Customer Engagement

Als Microsoft Dynamics 365 Professional bij Winvision werk je in een team van developers en consultants aan klantoplossingen binnen Microsoft Dynamics 365. We focussen ons daarbij op Customer Engagement. Het werken bij Winvision wordt gekenmerkt door uitdagende opdrachten, projectmatig werken en leuke collega’s waar je uitstekend mee kan sparren. Wij bieden verschillende functies met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

“SAMEN WERKEN AAN DE LEUKSTE OPLOSSINGEN VOOR ONZE KLANTEN”

Nico van der Heiden - Teamlead Business Applications bij Winvision

Waarom werken bij Winvision?

Bij Winvision draait het eigenlijk maar om één ding. Echt weten wat mensen beweegt. Precies weten wat onze klanten willen. En daar vervolgens de beste ICT-oplossingen voor bieden. Wij geloven dat die oplossingen alleen in samenwerking ontstaan. Winvision is daarin de inspirerende, strategische partner. Wij kiezen daarbij bewust voor het Microsoft platform. Met een scherp oog voor ontwikkelingen in markt en technologie, innovatie én menselijke verandering. Samen zorgen we ervoor dat die oplossingen onderdeel worden van de dagelijkse praktijk, door technologische en menselijke verandering gelijktijdig te realiseren. Zo geven wij onze klanten een blijvende voorsprong in hun digitale transformatie.

Dit houdt werken bij Winvision in

Bij Winvision zetten wij altijd net die ene extra stap, waardoor onze klanten en medewerkers vaak jarenlang bij ons blijven. Jij hebt de mogelijkheid om echt het verschil te maken bij Odin Groep, waartoe Winvision behoort, want je krijgt direct je eigen verantwoordelijkheid en het vertrouwen om zelf beslissingen te nemen.
Ben je direct beschikbaar?

Odile Elshout
Senior Recruiter
o.elshout@odin-groep.nl 074 - 240 46 00
Nico van der Heiden
Teamlead Business Applications
nico.vanderheiden@winvision.nl 030 - 658 01 58