1. Home
  2. Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wij zijn ervan overtuigd dat de beste ICT-oplossingen alleen in samenwerking tot stand komen. In die samenwerking wil Winvision de strategische ICT-partner van uw organisatie zijn. Wij ondersteunen onze klanten bij het behalen van hun doelstellingen door de inzet van geavanceerde technologie. Daarbij hebben we als doel om onze klanten te inspireren en uit te dagen om verder te verbeteren en vooruit te kijken naar de toekomst.

Iedere samenwerking start altijd vanuit de doelstellingen en visie van de klant. Samen realiseren we de beste ICT-oplossingen en zorgen we ervoor dat die onderdeel worden van uw organisatie en de dagelijkse activiteiten. Het trainen en ondersteunen van gebruikers is daarbij essentieel. Wij zijn pas succesvol als u dat ook bent!

Wij leren van onze klanten, klanten leren van ons. Winvision kent de wereld waarin u actief bent. Zo kennen we de uitdagingen van vandaag en weten we welke ontwikkelingen eraan komen. We nemen u ook mee onze wereld in. We delen onze technologische kennis en gunnen u graag een blik in de toekomst.

Winvision is als vooraanstaand partner nauw verbonden met Microsoft. Dit geeft ons en onze klanten voorsprong in kennis en technologie. Het platform en de clouddiensten van Microsoft bieden in onze visie alle mogelijkheden om vandaag succesvol te zijn en in de toekomst blijvend te innoveren. Microsoft levert de instrumenten om efficiënt en effectief te werken en is voorloper bij de ontwikkeling van innovatieve toepassingen en concepten. Winvision verbindt deze instrumenten met uw organisatie en zorgt ervoor dat deze bijdragen aan het behalen van uw doelstellingen.

Winvision bedenkt, ontwikkelt, levert en beheert al 15 jaar innovatieve en creatieve ICT-diensten die haar klanten succesvoller maken. We nodigen u van harte uit om kennis te maken met onze organisatie.

Meer weten?

Marcel Lucker

Commercieel Directeur

marcel.lucker@winvision.nl
030 - 658 01 58

Deel op social media