Ziekenhuizen

Ziekenhuizen staan voor grote uitdagingen. De opdracht is om zorg efficiënter én patiëntgerichter te maken en steeds betere, moderne zorg te leveren met een krapper budget. Slimme technologie kan ziekenhuizen helpen die ogenschijnlijke tegenstellingen bij elkaar te brengen. Winvision werkt al jaren in en met ziekenhuizen. We kennen de uitdagingen in de zorg en zijn in staat om daarvoor de juiste ICT-oplossingen te bieden.


Onze medewerkers snappen de processen, begrijpen hoe ziekenhuizen bekostigd worden, volgen de politieke en sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen rondom zorg en ziekenhuizen op de voet. Zij weten hoe het op de werkvloer werkt; aan het bed bij patiënten, op kantoor en in de bestuurskamer. Die kennis en ervaring in combinatie met de technologische expertise als innovatief Microsoft-partner biedt Winvision een voorsprong in de zorgmarkt.

Daarbij biedt het Microsoft (cloud)platform ziekenhuizen een groot aantal componenten voor een solide en toekomstgerichte ICT-omgeving waarmee alle uitdagingen van vandaag en morgen aangegaan kunnen worden. Digitale transformatie, transitie naar de Cloud, interne (digitale) communicatie, elektronisch patiëntendossier, gegevensveiligheid, privacy van patiënten, sensortechnologie, Internet of Things: we gaan graag het gesprek met u aan over deze onderwerpen waarbij we samen uw lange-termijn visie koppelen aan een heldere ICT-visie en roadmap.

Hieronder ziet u een selectie van een aantal oplossingen die wij bieden voor ziekenhuizen. Voor het totale overzicht van onze oplossingen klik hier.

Meer weten?

Robbert Post
Manager Commercie
robbert.post@winvision.nl 06 - 24 78 07 10

Deel op social media