De zorgvraag stijgt, het budget blijft krap. Er wordt steeds meer gevraagd van uw organisatie en medewerkers. Digitalisering helpt om processen te verslimmen, administratie en registratie minder tijd te laten kosten en ketenpartners en collega’s beter te laten samenwerken. Daarbij geeft data u de inzichten waarmee u beter stuurt, zorg persoonlijker maakt en de zorgbehoefte zelfs kunt voorspellen.

Succesvolle ICT-partner in de zorg

Winvision is al jaren ICT-partner van zorgorganisaties. We volgen maatschappelijke ontwikkelingen, kennen de dagelijkse uitdagingen. We zitten vaak aan tafel met zorgbestuurders, managers en zorgverleners. Winvision is in staat om uitdagingen te vertalen naar innovatieve oplossingen die passen bij uw visie en ambitie. Bovendien besteden we veel aandacht aan de menselijke impact van de digitale vernieuwing. We bieden begeleiding bij het informeren en betrekken van medewerkers in alle veranderingen en helpen bij het verbeteren van de persoonlijke digitale vaardigheden.

Strategisch advies

Digitale werkvormen bieden nieuwe mogelijkheden en oplossingen voor zorgorganisaties. Wilt u de volgende stap zetten en digitale innovatie realiseren? Onze adviseurs beschikken over de kennis en ervaring om u te helpen een passend pad te vinden.

Meer over adviesdiensten >

Moderne zorgwerkplek

Intranet, digitale werkplek, portaal. Het zijn verschillende namen voor een vergelijkbaar concept: een centrale digitale entree die gebruikers overal en altijd makkelijk en veilig toegang geeft tot applicaties en bijbehorende gegevens. 

Meer over de moderne werkplek >

Smart hospital

De veranderingen in de langdurige zorg worden in hoog tempo doorgevoerd en gaan gepaard met reorganisaties en vernieuwingen. Ook in de samenleving zijn de veranderingen voelbaar. Mensen kunnen en moeten steeds meer zelf regelen en worden steeds ouder.

Meer over slimme zorg >

Adoptiemanagement

Software bouwen en inrichten is vaak het startpunt van de ICT-verandering binnen een organisatie, maar hoe zorg je er vervolgens voor dat alle medewerkers met plezier hun werkwijze aanpassen en effectief met de nieuwe software aan de slag gaan?

Meer over adoptie >

Klantcase digitale transformatie

Toen Allerzorg en Winvision met elkaar in gesprek raakten, werkte Allerzorg met lokaal gehoste Citrix-werkplekken. Er was sprake van inflexibiliteit, beperkte schaalbaarheid en relatief hoge kosten. Onze uitdaging: neem Allerzorg mee in de digitale transformatie en implementeer organisatiebreed Office-365 cloud werkplekken.

We denken graag met u mee

Heeft u een vraag of wilt u optimaal gebruikmaken van innovatieve ICT? Laat een bericht achter en wij reageren zo snel mogelijk.

Arno van de Rijdt
Key Account Manager Healthcare
arno.vanderijdt@winvision.nl 06 - 29 528 007