Healthcare

De veranderingen in de langdurige zorg worden in hoog tempo doorgevoerd en gaan gepaard met reorganisaties en vernieuwingen. Ook in de samenleving zijn de veranderingen voelbaar. Mensen kunnen en moeten steeds meer zelf regelen en worden steeds ouder. Uw zorginstelling zal door alle veranderingen bij de mensen, de regelgeving van de overheid en de technologische mogelijkheden constant in beweging zijn. Als mensen langer thuis willen blijven wonen zal de ondersteuning wellicht anders moeten dan 5 jaar geleden. Ziekenhuizen staan dus voor grote uitdagingen. De opdracht is om zorg efficiënter én patiëntgerichter te maken en steeds betere, moderne zorg te leveren met een krapper budget. Slimme technologie kan ziekenhuizen helpen die ogenschijnlijke tegenstellingen bij elkaar te brengen. Winvision werkt al jaren in en met ziekenhuizen. We kennen de uitdagingen in de zorg en zijn in staat om daarvoor de juiste ICT-oplossingen te bieden.

Onze medewerkers snappen de processen, begrijpen hoe ziekenhuizen bekostigd worden, volgen de politieke en sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen rondom zorg en ziekenhuizen op de voet. Zij weten hoe het op de werkvloer werkt; aan het bed bij patiënten, op kantoor en in de bestuurskamer. Die kennis en ervaring in combinatie met de technologische expertise als innovatief Microsoft-partner biedt Winvision een voorsprong in de zorgmarkt.

Daarbij biedt het Microsoft (cloud)platform ziekenhuizen een groot aantal componenten voor een solide en toekomstgerichte ICT-omgeving waarmee alle uitdagingen van vandaag en morgen aangegaan kunnen worden. Digitale transformatie, transitie naar de Cloud, interne (digitale) communicatie, elektronisch patiëntendossier, gegevensveiligheid, privacy van patiënten, sensortechnologie, Internet of Things: we gaan graag het gesprek met u aan over deze onderwerpen waarbij we samen uw lange-termijn visie koppelen aan een heldere ICT-visie en roadmap.

Hieronder ziet u een selectie van een aantal oplossingen die wij bieden voor ziekenhuizen. Voor het totale overzicht van onze oplossingen klik hier.

IT-strategie

Waar wil een organisatie over twee tot drie jaar staan? Welke strategie zorgt ervoor dat de bedrijfsdoelstellingen minimaal gerealiseerd worden? Dat is een ‘business’-vraagstuk, maar dat kan niet los gezien worden van de ICT-strategie. ICT maakt het mogelijk dat organisaties zich blijven ontwikkelen en transformeren.
Meer over IT strategie >

Moderne werkplek

Intranet, digitale werkplek, portaal. Het zijn verschillende namen voor een vergelijkbaar concept: een centrale digitale entree die gebruikers overal en altijd makkelijk en veilig toegang geeft tot applicaties en bijbehorende gegevens. De moderne werkplek van Winvision is een beproefd concept op basis van Office 365. Veelzijdig, snel op te zetten, kostenefficiënt en toegespitst op gebruik in zorg en onderwijs. Bovendien is het een solide startpunt voor toekomstige uitbreiding.
Meer over de moderne werkplek >

Smart hospital

De veranderingen in de langdurige zorg worden in hoog tempo doorgevoerd en gaan gepaard met reorganisaties en vernieuwingen. Ook in de samenleving zijn de veranderingen voelbaar. Mensen kunnen en moeten steeds meer zelf regelen en worden steeds ouder. Uw zorginstelling zal door alle veranderingen bij de mensen, de regelgeving van de overheid en de technologische mogelijkheden constant in beweging zijn. Als mensen langer thuis willen blijven wonen zal de ondersteuning wellicht anders moeten dan 5 jaar geleden.
Meer over slimme zorg >

Adoptiemanagement

Software bouwen en inrichten is vaak het startpunt van de ICT-verandering binnen een organisatie, maar hoe zorg je er vervolgens voor dat alle medewerkers met plezier hun werkwijze aanpassen en effectief met de nieuwe software aan de slag gaan? Steeds meer organisaties begrijpen dat het succes van een ICT-project vooral wordt bepaald door het behalen van de voordelen en baten met het gebruik van de oplossing.
Meer over adoptie >

Meer weten?

Raymond van Ham
Key Accountmanager Healthcare
Raymond.vanham@winvision.nl 06 - 46 19 99 86

Deel op social media