Digitalisering helpt de zorg te transformeren in een tijd waarin het personeelstekort toeneemt, terwijl de zorgvraag stijgt. Slimmer samenwerken en eenvoudiger registreren helpt de werkdruk te verlagen en zelfs tijd vrij te maken. En door slim gebruik van data zijn betere preventie en gepersonaliseerde behandelingen mogelijk.

Wij weten hoe het werkt in de zorg. We kennen de markt, begrijpen de technologie en hebben ervaring met het managen van menselijke verandering. Zo komen we samen tot succesvolle inzet van ICT, tevreden gebruikers en daarmee tot efficiëntie in de zorg. Dit leidt tot meer tijd voor patiënten en/of cliënten. Kortom: betere zorg.

Strategische adviesdiensten

Digitale werkvormen bieden nieuwe mogelijkheden en oplossingen voor zorgorganisaties. Wilt u de volgende stap zetten en digitale innovatie realiseren? Onze adviseurs beschikken over de kennis en ervaring om u te helpen een passend pad te vinden. Een Roadmap voor digitalisering? Op naar de cloud? Verandermanagement om zorgverleners te helpen bij digitalisering?

Een moderne, flexibele zorgwerkplek

Intranet, digitale werkplek, portaal. Het zijn verschillende namen voor een vergelijkbaar concept: een centrale digitale entree die gebruikers overal en altijd makkelijk en veilig toegang geeft tot applicaties en bijbehorende gegevens.

De moderne werkplek van Winvision is een beproefd concept op basis van Office 365. Veelzijdig, snel op te zetten, kostenefficiënt en toegespitst op gebruik in zorg en onderwijs. Bovendien is het een solide startpunt voor toekomstige uitbreiding.

Smart hospital

De veranderingen in de langdurige zorg worden in hoog tempo doorgevoerd en gaan gepaard met reorganisaties en vernieuwingen. Ook in de samenleving zijn de veranderingen voelbaar. Mensen kunnen en moeten steeds meer zelf regelen en worden steeds ouder. Uw zorginstelling zal door alle veranderingen bij de mensen, de regelgeving van de overheid en de technologische mogelijkheden constant in beweging zijn. Als mensen langer thuis willen blijven wonen zal de ondersteuning wellicht anders moeten dan 5 jaar geleden.
Meer over slimme zorg >

Adoptiemanagement

Software bouwen en inrichten is vaak het startpunt van de ICT-verandering binnen een organisatie, maar hoe zorg je er vervolgens voor dat alle medewerkers met plezier hun werkwijze aanpassen en effectief met de nieuwe software aan de slag gaan? Steeds meer organisaties begrijpen dat het succes van een ICT-project vooral wordt bepaald door het behalen van de voordelen en baten met het gebruik van de oplossing.
Meer over adoptie >

Meer weten?

Raymond van Ham
Key Accountmanager Healthcare
Raymond.vanham@winvision.nl 06 - 46 19 99 86